Με… κρυφό “όπλο” τον Κορομηλιά, ο Αργοναύτης 70-65 την Χαλκίδα

Με όπλο του την καλή άμυνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Αργοναύτης επέστρεψε στα ροζ νφύλλα αγώνα, κερδίζοντας με 70-65 την Xαλκίδα.

Από το πρώτο λεπτό, οι παίκτες του Γιώργου Γιαννακόπουλου πήραν τα ηνία στο προβάδισμα και δεν το έχασαν ποτέ. Λίτσο, Καλογερόπουλος και Παπουτσής ήταν οι συνήθεις ύποπτοι για την ομάδα μας, με τον Σταμέλο να δίνει πολύτιμη βοήθεια παίζοντας και δύο πολύ καλές άμυνες στο τέλος του αγώνα.

Ειδική μνεία όμως θα πρέπει να γίνει στο νεαρό Χρήστο Κορομηλιά, που με 8 ποντους και 6 ριμπάουντ ήταν το κρυφό όπλο της ομάδας μας, κάνοντας πολύ καλή δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Αργοναύτης (Γιαννακόπουλος-Αβραμίδης): Καλογερόπουλος 11(1), Παπακώστας 4, Λίτσο 13(1), Παπαδημητρίου, Κορομηλιάς 8(2), Τύρλας 6, Παπουτσής 11(2), Σταμέλος 11(1), Πέζος, Γαλιατσάτος 3, Μητσάκης, Σβάρνας 3.

XBA (Καλογήρου-Μπρατσιάκος): Ντουζίδης, Μπρατσιάκος 7(1), Παπάδης 17(2), Στεφάνου 2, Κατσούλας 6, Βογιατζής, Σταθόπουλος 2, Μητσιμπόνας 2, Γεωργιάδης 11, Λουκάς, Φραγκούλης, Σιδερής 18.

Πηγή: Αργοναύτης Ραφήνας (fb)