Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα

Ο Μαραθώνας ανέδειξε για άλλη μια φορά την ιστορική του αξία σε έναν αγώνα δρόμου που οργανώθηκε με τις καλύτερες οργανωτικές και αγωνιστικές προϋποθέσεις με τη σημαντική υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ αλλά και της Ομοσπονδίας των δρομέων τους οποίους ιδιαίτερα ευχαριστούμε.


Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 1.240 Εγγεγραμμένους δρομείς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ο

Δείτε στιγμές όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων ΕΔΩ

Δείτε αποσπάσματα από τις εκκινήσεις του ΗΜ και τον 5 χλμ.:

Ο Ημιμαραθώνιος του Μαραθώνα με την πιστοποίηση της διαδρομής του, έδωσε τη δυνατότητα στους δρομείς να εκκινήσουν από την ιστορική αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου, να αγωνιστούν στην καλύτερη διαδρομή που υπάρχει στην Ελλάδα, χωρίς υψομετρικές διακυμάνσεις, με ξεκάθαρη όδευση ασφαλτοστρωμένου στίβου σε μία διαδρομή 21,1 χλμ. και 10χλμ. και να τρέξουν περιμετρικά από τον τύμβο των πεσόντων στη Μάχη του Μαραθώνα. Παράλληλα να αγωνιστούν στα 5χλμ. και 1,5χλμ..

Την Παραμονή Σάββατο 6/04/19 το εξαιρετικό Μουσείο προβολής του Μαραθωνίου δρόμου άνοιξε τiς πόρτες του σε δεκάδες επισκέπτες αλλά και τουρίστες προβάλλοντας την ιστορία αλλά και τη σύγχρονή δράση του Μαραθωνίου Κινήματος.

Η Οργανωτική Επιτροπή συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους την εκπαιδευτική κοινότητα για την συμμετοχή της με μαζικότερη συμμετοχή αυτήν του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης αλλά και όλους τους δρομείς για την συμμετοχή τους. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη δρομική εμπειρία στην πόλη του Μαραθώνα το σημαντικότερο σημείο αναφοράς του παγκόσμιου δρομικού κινήματος.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί για την πολύ σημαντική συμβολή τους:

Την Τροχαία Αγίας παρασκευής και προσωπικά την κ. Υποδιοικητή.
Το ΕΚΑΒ, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών και των Σωματείο Εθελοντών Διασωστών “Προβάλινθός” Μαραθώνα.
Την Εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Μαραθώνα αλλά και της Ανατολικής Αττικής για την συμμετοχή των Μαθητών στην αθλητική γιορτή
Τους πολίτες που αγκάλιασαν την μεγάλη αθλητική γιορτή με την παρουσία τους.
Το προσωπικό του Δήμου Μαραθώνα και της ΚΕΔΜΑ
Τους Κριτές του ΣΚΚΑ Αττικής
Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για την εξαιρετική παρουσία και συμμετοχή τους.
Τους Αθλητικούς Συλλόγους Εθνικό και Φιδιππίδη και τους Συλλόγους υγείας Τελμησσό και Μιλτιάδη
και όλους τους ( πολλούς) Εθελοντές και εθελόντριες οι οποίοι δήλωσαν ατομικά το παρόν για να προσφέρουν στη Διοργάνωση.
Το προσωπικό του Αγωνιστικού Τομέα που υλοποίησε τον Αγωνιστικό Σχεδιασμό τηρώντας τις προδιαγραφές του ΣΕΓΑΣ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ασφαλή και αξιόπιστη διεξαγωγή όλων των Αγώνων δρόμου.
Ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και Υποστηρικτές

Θεσμικός υποστηρικτής: Περιφέρεια Αττικής

ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ ( Πολιτιστικού και Αθλητικού έργου)
asics
ΕΥΔΑΠ
AMSTEL FREE
ΒΙΚΟΣ
HIGH5 (Ενεργειακά και ισοτονικά ποτά)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Golden Coast
Μολώνης Αρτοποιεία

Καλή αντάμωση στον 7ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα το 2020

Διαβάστε επίσης