Με πλήρη τετραπληγία ο 24χρονος που βούτηξε για το σταυρό – Συγκλονίζει η μαρτυρία του ψαρά που τον έσωσε (βίντεο)

Με πλήρη τετραπληγία διαγνώστηκε ο 24χρονος που βούτηξε στα νερά της Αμαρύνθου την ημέρα των Θεοφανίων για να πιάσει το σταυρό. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα καθώς στο συγκεκριμένο σημείο τα νερά είναι ρηχά.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαρύνθου με το ατύχημα του 24χρονου νέου ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά τη μέρα των Θεοφανίων, πηδώντας για τον σταυρό.

Ο 24χρονος κάτοικος της Δημοτικής Κοινότητας Ανθηδόνας, έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να πέσει στην άμμο που βρισκόταν στα ρηχά της θάλασσας και να χτυπήσει στον αυχένα. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά αργότερα οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Στο EviaZoom.gr μίλησε ο ψαράς Δημήτρης Θαρουνιάτης, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα, είναι ο άνθρωπος που διέσωσε τον 24χρονο με το καΐκι του, που βλέπετε, και περιέγραψε τα ακριβή γεγονότα του συμβάντος.

Δείτε ακόμα:  «Μεγάλο κύκλωμα» εμπλέκεται στον βιασμό της 24χρονης – Τι ακριβώς συνέβη πριν και μετά το πάρτι

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ψαράς:

«Μας ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Ερέτριας ότι έχει γίνει ένα συμβάν. Πήραμε το καϊκι, πήγαμε στην πλατεία, είδαμε το παιδί εκεί πέρα δεν είχε τις αισθήσεις του καθόλου. Πήγα κοντά με το καϊκι, τον φορτώσαμε εγώ με άλλα τρία άτομα. Το παιδί δεν κουνιότανε αλλά μίλαγε το παιδί ζητούσε νερό… Το φορτώσαμε και ήρθε το ΕΚΑΒ από δω πέρα και τον πήρε. Ήταν γύρω στα 3 με 4 άτομα που έπεσαν στη θάλασσα. Το νερό εκεί είναι 1 με 1,5 δεν είναι παραπάνω. Οπότε το παιδί με την βουτιά που έκανε χτύπησε τον αυχένα του. Έτυχε… Από κει πήγανε στη Χαλκίδα και μετά στην Αθήνα. Με το καϊκι εδώ αυτό που βλέπετε τον μεταφέραμε. Ψαράδες είμαστε.»

Δείτε ακόμα:  Φρίκη! Την χτύπησε, την πέταξε έξω από το σπίτι και έκαψε τα ρούχα της μπροστά στα παιδιά τους!