Με πολλές παρουσίες η εκδήλωση του Κων. Μώρου και του Γιαν. Ρήγου στο Πικέρμι (φωτό)

Με πολλές παρουσίες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην αίθουσα δεξιώσεων «Αμαδρυάδες»,  η προεκλογική εκδήλωση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με τον Συνδυασμό «Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών», Κωνσταντίνου Μώρου και  Γιάννη Ρήγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος, και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον Συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη κ.κ Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης και Νίκος Πέππας, ενώ πολλοί ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι, που τίμησαν με την παρουσία τους τους κυρίους Μώρο και Ρήγο.

Στην ομιλία του ο κ. Μώρος, ο οποίος δέχθηκε και τις ευχές για την ονομαστική του εορτή, ανέφερε πως σαν ιατρός, εδώ και δεκαετίες, έχει μάθει να είναι αποτελεσματικός και ουσιαστικός και το ίδιο εφάρμοσε όταν ανέλαβε την θεσμική θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Τόνισε πως το έργο που επιτέλεσε  σας δημοτική αρχή η «Σύγχρονη Πολιτεία» με τον Βαγγέλη Μπουρνούς, είναι η απάντηση του στην πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στις 26 Μαϊου.

Μίλησε για τα έργα που ήδη πραγματοποιούνται όπως η αποχέτευση, συγκοινωνίες, αντιπλημμυρικά, το παραλιακό μέτωπο, οι ανακαινίσεις σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων, νέα γήπεδα, φροντίδα για τα αδέσποτα κ.α

Αποδείξαμε, είπε ο κ. Μώρος, ότι μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την πόλη προς το καλύτερο για εμάς και το μέλλον των παιδιών μας. και με άξονα τον πολίτη, θα συνεχίσουμε την μάχη με την καθημερινότητα για ένα δήμο με υποδομές και επιχειρησιακό σχέδιο.

Όσο αφορά τον Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς, ο κ. Μώρος ανέφερε πως είναι εργατικός, ακούραστος, αφοσιωμένος στα κοινά με την πόρτα του πάντα ανοικτή, έτοιμος να δώσει λύση στα προβλήματα των πολιτών και έκλεισε λέγοντας πως «Η επόμενη μέρα με τον Βαγγέλη Μπουρνού δήμαρχο θα είναι ημέρα ελπίδας και αισιοδοξίας για τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου». Γι αυτό τον λόγο ζήτησε και την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Ρήγος, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στους επαγγελματίες της περιοχής, λέγοντας πως στόχος μας είναι να μην υπάρχει ούτε ένα μαγαζί ξενοίκιαστο, και τόνισε πως θα πρέπει η αυριανή δημοτική αρχή να βρίσκεται δίπλα και να στηρίζει τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος, και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον Συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη κ.κ Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης και Νίκος Πέππας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης