Με Πουλίδη η ΑΕ Πικερμίου – Παρελθόν τέσσερις

Μετά την συμπόρευση δυνάμεων, η ΑΕ Πικερμού προχωράει στον αγωνιστικό σχεδιασμό της, και ετοιμάζει το ρόστερ της ενόψει της πρώτης συμμετοχής της στην Γ’ Εθνική.

Σε αυτή θα πορευτεί με προπονητή το Κυριάκο Πουλίδη, ενώ ως τιμ μάνατζερ συνεχίζει ο Νίκος Παπαδέας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, αποδεσμεύτηκαν οι Αποστόλης Παπαποστόλου, Νίκος Μαρκομιχάλης, Παναγιώτης Χρονόπουλος και Γιάννης Κρητικός.

Αναλυτικά :

«Η ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κυριάκο Πουλιδη καθώς και του team manager Νίκου Παπαδεα.
Η επιτυχημένη συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια και οι συνεχόμενοι άνοδοι του Αντρικού τμήματος με αποκορύφωμα την φετινή άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας δεν μας άφησαν καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσουμε μαζί.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Κάνει το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός για τα… αστέρια!

Τους ευχόμαστε για ακόμα μια χρονιά καλή επιτυχία !!!

Σε συνέχεια και στα πλαίσια του φετινού προγραμματισμού και λόγω των ειδικών συνθηκών που θα επικρατήσουν ανακοινώνουμε την αποδέσμευση των αθλητών Παπαποστολου, Μαρκομιχαλη, Χρονόπουλου και Κρητικού.
Τους ευχαριστούμε πολύ για την φετινή τους παρουσία στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επόμενες επιλογές τους».

basketa.gr