Mεγάλη διάκριση! Το Κτήμα Laforet βραβεύτηκε στα Best Greek Food Awards 2021

Στη Ραφήνα βρίσκεται ένα από τα κορυφαία κτήματα/αίθουσες δεξιώσεων της Ελλάδας για το 2021. Το Laforêt Eco Resort βραβεύτηκε από τα Best Greek Food Awards σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών από το σύνολο των κορυφαίων μηχανών αναζήτησης.

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία και για μια μεγάλη διάκριση δείγμα της επαγγελματικής δουλειάς τόσων χρόνων, που γίνεται από τους ανθρώπους στο Κτήμα Laforet.

Δυό λόγια για το Laforet! Welcome to heaven

Περιπλανηθείτε στη μαγεία του δάσους και γιορτάστε τον γάμο ή την βάπτιση σας σε ένα βραβευμένο resort κοντά στην Αθήνα με εύκολη πρόσβαση και όλες τις παροχές δίπλα σας.

Στο κτήμα la forêt θα βρείτε ένα από τα ωραιότερα εκκλησάκια της Αττικής γνώριμο από τηλεοπτικές σειρές.
Ευχάριστη διάθεση, αρμονικά χρώματα, λαχταριστές λιχουδιές σε ένα φροντισμένο περιβάλλον εξοχής από πευκόφυτους κήπους, καταρράκτες και πολύχρωμα λουλούδια, ο πολυχώρος la forêt μπορεί να γίνει το ιδανικό σκηνικό για κάθε σας εκδήλωση.

Δείτε ακόμα:  Live ελληνική βραδιά σήμερα στο Souvlaki Bistro στο λιμάνι της Ραφήνας!

Ζήστε μια Country εμπειρία σε ένα resort με απέραντη ομορφιά και ρομαντισμό, εμπιστευτείτε την απλότητα της φύσης και γιορτάστε με λάμψη και φινέτσα δημιουργώντας τις ωραιότερες αναμνήσεις.

Δυό λόγια για τα Best Greek Food Awards (BGFA)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από το θεσμό των Best Greek Food Awards (BGFA) οι επισκέπτες/πελάτες των επιχειρήσεων κρίνουν και βραβεύουν τα καταστήματα που παρουσιάζουν υψηλή δημοφιλία ανά περιοχή στην κατηγορία τους.

Ο θεσμός των Best Greek Food Awards (BGFA), είναι ίσως ο πιο αντικειμενικός και αντιπροσωπευτικός για να επιλεγεί μια επιχείρηση, δεδομένου πως οι ίδιοι οι καταναλωτές επισκέπτονται, δοκιμάζουν και κατόπιν κρίνουν την ποιότητα των όσων δοκίμασαν, συνδυαστικά με την σχέση ποιότητας/τιμής, τη φιλικότητα του χώρου αλλά και το service που αντιμετώπισαν ως εμπειρία κατά την επίσκεψή τους.

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Καλές διακοπές από τη Λουκάτος Α.Ε.

Tα BGFA χρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες από πηγές όπου καταναλωτές μπορούν να γράψουν ή να δώσουν θετική ψήφο για κάθε επιχείρηση που είναι στον χώρο της εστίασης.

Κατόπιν, έμπειροι τεχνικοί, μελετούν προσεκτικά τυχόν «σφάλματα» που πιθανόν να προκύψουν και τέλος «κρίνουν» την επιχείρηση που θα κερδίσει το βραβείο για τη χρονιά που διανύουμε.

Το διαδίκτυο ως μέσο που χρησιμοποιούν πλέον καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες, είναι μια αλάνθαστη πηγή πληροφοριών με πολλές και σημαντικές πληροφορίες για κάθε επιχείρηση που θα μας καθοδηγήσει στο σωστό σημείο για να φάμε, να πιούμε έναν καλό καφέ, να φάμε ένα ξεχωριστό παγωτό ή γλυκό, να γνωρίσουμε επιχειρήσεις που έχουν αντέξει στον χρόνο με τις παραδοσιακές τους γεύσεις ή ακόμα και να γλεντήσουμε μετά τον… γάμο μας (βλ. κατηγορία “κτήματα”).

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Μοναδική μουσική βραδιά σήμερα στο Oceanis

Τα BGFA είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, διότι το τελικό αποτέλεσμα και ο νικητής για κάθε χρονιά έχει καταγραφεί τους προηγούμενους μήνες μέσα από μηχανές αναζήτησης, εξειδικευμένα portal στον τομέα της εστίασης αλλά και τα social media.

Η food truck καντίνα το νέο concept που απογειώνει τις εκδηλώσεις αποκλειστικά στο κτήμα lafotet.