Μελέτης Ηλίας: Τα ωράρια των ηθοποιών είναι δύσκολα, για απόφοιτοι λυκείου δουλεύουμε πολύ

Ο Ηλίας Μελέτης, ο τηλεοπτικός «μπαμπάς» που αγαπάνε όλοι, ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Ηλίας Μελέτης βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στη σειρά της ΕΡΤ, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Η σειρά που πρωταγωνιστώ είναι όντως ‘’Τα καλύτερα μας χρόνια’’. Είναι μεγάλη εμπειρία να ζεις τέτοιες στιγμές ακόμη και μέσα από μια σειρά. Είναι τόσο αληθινή η σειρά που κάποιες φορές είναι σαν να βλέπεις ντοκιμαντέρ».

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος στη σειρά που πρωταγωνιστεί, μίλησε για την αγαπημένη του δεκαετία.

«Η δεκαετία μετά την μεταπολίτευση είναι η αγαπημένη μου. Τότε, είναι που αρχίζει η γυναίκα να αποκτά μια θέση στην ελληνική κοινωνία, κάτι που ξεβόλεψε λίγο τους άνδρες εκείνης της εποχής αλλά είναι καλό για το σύνολο της κοινωνίας».

«Μπορεί να ζεις με έναν άνθρωπο και τελικά να μην τον γνωρίζεις καθόλου»
Ο Ηλίας Μελέτης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτοράνο» και δηλώνει πως αυτά τα μεγάλα έργα ξεκινάνε με μια απλή ιστορία. Η υπόθεση αφορά ένα ζευγάρι στη Νάπολι του 1950, το οποίο είναι μαζί αλλά μετά από 25 χρόνια η γυναίκα κάνει την επανάστασή της.

«Μπορεί να ζεις με έναν άνθρωπο και τελικά να μην τον γνωρίζεις καθόλου. Πρέπει να μάθεις τι είσαι εσύ για να δημιουργήσεις μια σωστή σχέση. Δεν υπάρχει μυστικό για τη σωστή σχέση αλλά πρέπει να γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου», είπε ο ηθοποιός, αναφερόμενος στις σχέσεις, και συνέχισε λέγοντας για τις σχέσεις με ηθοποιούς:

«Τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολο να καταλάβει ο άλλος τα ωράρια του ηθοποιού. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί ηθοποιοί συνάπτουν σχέσεις με άλλους ηθοποιούς. Τι να σου πω, για απόφοιτοι λυκείου δουλεύουμε πολύ».

Αναφερόμενος στο προεδρικό διάταγμα για τα πτυχία των ηθοποιών, ο Ηλίας Μελέτης αναφέρει πως με αυτό ένας ηθοποιός δεν μπορεί να διδάξει θέατρο, δεν είναι ίδιες οι αμοιβές και δεν μπορεί να κάνει μεταπτυχιακό.

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.