Μέλπω Ζαρόκωστα: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατέστρεψε το ταλέντο της»

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Μέλπω Ζαρόκωστα στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» απάντησε, μεταξύ άλλων, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη συμμετοχή της στην ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».

Υπάρχει κάποια συνεργασία που δεν θα ξεχάσετε όσα χρόνια κι αν περάσουν;
«Η συνεργασία που ήταν χαρακτηριστική για εμένα ήταν “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”. Καταρχάς ο σκηνοθέτης της ταινίας, που ήταν ο Αλέκος Σακελλάριος, ήταν να τον… πιεις στον ποτήρι.

Δείτε ακόμα:  Η Μαριπόζα απαντά σε ρατσιστή: «Ό,τι θέλω θα βάζω στο μ@@@ μου, και μαύρους και άσπρους και κίτρινους»

Σκέψου πως στην εν λόγω ταινία ήμασταν πολλοί νέοι ηθοποιοί, μεταξύ τους κι εγώ που τότε ήμουν νιάτο, όμορφοι, ψηλοί, κι όμως εκείνος που ξεχώριζε ήταν ο σκηνοθέτης. Παρόλο που δεν ήταν εμφανίσιμος, είχε τέτοιο χιούμορ, που δεν μπορούσες να μην τον προσέξεις.

Έπειτα στην ταινία συνεργάστηκα και με ένα μεγάλο όνομα της εποχής, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη ήταν καλή συνάδελφος, αλλά ενώ ήταν πολύ ταλαντούχα, κατέστρεψε το ταλέντο της, κάνοντας μανιέρα.

Δείτε ακόμα:  Γη της Ελιάς: Πρόσωπο – έκπληξη στη σειρά του Mega

Είχε εφαρμόσει ένα στυλ να κάνει την ωραία και δεν μπορούσε να ξεφύγει από αυτό.

Κρίμα, γιατί είχε πολύ ταλέντο και εγκλωβίστηκε στο ρόλο της Μπριζίτ Μπαρντό.

Έπασχε από ανάγκη να τη θαυμάζουν και να την αναγνωρίζουν. Μάλιστα, εγώ είχα προσπαθήσει με φιλικό τρόπο να τη βάλω σε ένα κλίμα ποιότητας, γιατί δεν είχα αντιπαλότητες, είχα άλλη κουλτούρα και δεν με ενδιέφεραν αυτά, με τη λάμψη που ήθελε βέβαια, αλλά είχε κολλήσει στην εικόνα της ναζιάρας και δεν ήθελε να ξεκολλήσει.

Δείτε ακόμα:  Tζούλια Αλεξανδράτου: Ανέβασε βίvτεο από τη στιγμή της πράξης με τον σύvτροφό της (βίντεο)

Ήταν της μόδας αυτό τότε και την αναδείκνυε πολύ».

in.gr