Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με τον πνευματικό της και ο.. εξορκισμός στο σπίτι στην Άνδρο!

Μπροστά σε περισσότερα από 1.000 άτομα, παρουσία του δημάρχου Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη και περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα, η Ελένη Μενεγάκη άναψε το εορταστικό καράβι –όπως προστάζουν οι ελληνικές ναυτικές παραδόσεις– στο Γαύριο, το μεγαλύτερο λιμάνι του κυκλαδίτικου νησιού.

Παρόντες ήταν φυσικά και οι τρεις μοναχοί της Μονής Παναχράντου–Αγίου Παντελεήμονος, ο ηγούμενος Ευδόκιμος μαζί με τους πατέρες Αέτιο και Φιλάρετο, που μαγείρεψαν ζεστή σούπα για τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής ο πρώτος εκφώνησε λόγο και στη συνέχεια ευλόγησε την Ελένη Μενεγάκη (είναι παράλληλα πνευματικός της παρουσιάστριας) και τον Μάκη Παντζόπουλο. Μάλιστα, τους έδωσε και μύρο για το σπίτι προκειμένου να είναι ευλογημένοι και για τον υπόλοιπο χρόνο.

«Η Ελένη είναι πολύ κοντά στην εκκλησία. Νηστεύει και ευχαριστεί τον Θεό για όσα της έχει δώσει. Μάλιστα πολλές φορές μου ζητάει να πάω ο ίδιος σπίτι της για να διώξω τα κακά πνεύματα.» ανέφερε ο ηγούμενος Ευδόκιμος στο Youweekly.gr. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Πηγή: youweekly.gr