ΜΕΣΜΑ: Φιλανθρωπικό Τουρνουά στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη με νότες από τον μοναδικό Στέλιο Κερασίδη

Και φέτος το φιλικό τουρνουά ΜΕΣΜΑ Παναγιώτης Χαμηλοθώρης θα γίνει πράξη και θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021 στο κλειστό γήπεδο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης στον Μαραθώνα 17:00-22:00.

Το τουρνουά όπως κάθε ενέργεια στην μνήμη του Παναγιώτη θα έχει κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και φέτος τα έσοδα του τουρνουά θα πάνε στοχευμένα και με κάθε διαφάνεια στις περιοχές που επλήγησαν το φετινό καλοκαίρι την καταστροφή από τις φωτιές! Στο διήμερο του τουρνουά καλούμε και όλο τον κόσμο να ανταποκριθεί και να φέρει είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα πάνε και αυτά στις πυρόπληκτες περιοχές. Έχουμε την χαρά να πορευόμαστε χέρι χέρι σε αυτήν δράση όπως και σε κάθε ενέργεια στην μνήμη του Παναγιώτη με την καταπληκτική ομάδα της Stoiximan που μπορούμε πλέον να αποκαλούμε και φίλους, γιατί έχουν σταθεί αρωγοί δίπλα μας στο να κρατήσουμε την μνήμη του Παναγιώτη ζωντανή με τρόπους που θα ήθελε και ο ίδιος!

Θα προηγηθεί συνέντευξη τύπου τη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο Μαραθώνα όπου θα βρίσκονται κανάλια και δημοσιογράφοι, επίτιμοι προσκεκλημένοι από το Δήμο και τη Περιφέρεια καθώς επίσης και διάσημα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ 🏀🏆.

Μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους το γεγονός ότι όλο και περισσότερες ομάδες από όλη την Αθήνα θέλουν να αγωνιστούν σε αυτό το φιλικό τουρνουά έτσι και φέτος θα έχουμε ομάδες από την Β’ εθνική κατηγορία την ομάδα του Δούκα και τον Έσπερο Καλλιθέας και μια ομάδα Γ’ εθνικής την ομάδα από το γειτονικό μας Πικέρμι και φυσικά τη δική μας ανδρική ομάδα με τους Μαραθωνομάχους μας να δίνουν τα πρώτα δυνατά τεστ.

Ο Στέλιος Κερασίδης που παίζει στο Ηρώδειο και πλάι στα μεγαλύτερα ονόματα, θα σταθεί στο κέντρο του γηπέδου και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ,την ώρα που η φανέλα του Παναγιώτη θα πάρει για πάντα την θέση της στο γήπεδο που φέρει το όνομα του. Όσοι καταφέρουν να παρακολουθήσουν από κοντά αυτές τις στιγμές θα είναι πραγματικά τυχεροί για αυτό και σας περιμένουμε από νωρίς στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε μαζί τον πρώτο αγώνα της ανδρικής μας ομάδας και στις 19:00 την φανέλα του Παναγιώτη να πηγαίνει στην θέση της!

Θυμίζουμε σε όλους τους φίλους ότι οι φιλικοί αγώνες των ημερών εκείνων έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα μαζέψουμε χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στενευμένα σε ανθρώπους που καταστράφηκαν στις φετινές πυρκαγιές. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας ότι η ζήτηση για μια θέση στις εξέδρες του γηπέδου μας για αυτό το τουρνουά είναι τεράστια και θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους καρτών διαρκείας αλλά και σε αυτούς που θα έχουν έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο πριν τους αγώνες.

Με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλά ασφάλειας, το γήπεδο δεν μπορεί να ξεπεράσει το 80% της χωρητικότητας του και θα μπορούν να εισέλθουν φίλαθλοι με πιστοποιητικό εμβολίου η νόησης από τον covid 19. H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός γήπεδο και οι ανήλικοι θεατές μπορούν να εισέρχονται με δήλωση self-test.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.