Μέσω διαδικτύου και από το εξωτερικό προμηθεύτηκε το βιτριόλι η δράστις που έκαψε την 34χρονη Ιωάννα

Στοιχείο στοιχείο ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος της σοκαριστικής υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου, οι αστυνομικές αρχές.

Όλα δείχνουν πως η δράστις ήταν ιδιαίτερα οργανωμένη. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η μαυροφορεμένη γυναίκα που έλουσε με βιτριόλι την άτυχη κοπέλα, είχε προμηθευτεί το φονικό υλικό από το διαδίκτυο. Η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα γνώριζε καλά πώς να χειριστεί το βιτριόλι για να κάνει τη ζημιά και να μην πάθει η ίδια το παραμικρό.

Δείτε ακόμα:  Απίστευτη εικόνα! Κρατιέται από κορμό δέντρου για να γλιτώσει από ορμητικό χείμαρρο στα Τρίκαλα (video)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV και της Μίνας Καραμήτρου η δράστις είχε τοποθετήσει το καυστικό υγρό σε θερμός και γνώριζε πώς να το εκτοξεύσει κατά της 34χρονης έτσι ώστε να μην διατρέξει η ίδια τον παραμικρό κίνδυνο. Υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά στην ανάλυση του υγρού, που δείχνει ότι το βιτριόλι που υπήρχε στην επίθεση δεν εντοπίζεται στην ελληνική αγορά. Έτσι λοιπόν, αναζητούν την διαδικτυακή διαδρομή που ακολούθησε το «πακέτο», έτσι ώστε να συμπληρώσουν ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ και να φτάσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εξάλλου, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν τα δεδομένα στους αστυνομικούς, ενώ σήμερα Τετάρτη (3/6), αναμένεται η απάντηση και τρίτης εταιρείας.

Δείτε ακόμα:  Καταγγελία - σοκ σε hot spot: Νεαρός Αφγανός βίασε 7χρονο!

thecaller.gr