Μεσολόγγης (Θύελλα Ραφήνας) : «Σίγουροι μόνο όταν εξασφαλιστούμε μαθηματικά!»

Μπορεί η ισοπαλία στη Νέα Αρτάκη να σήμανε ουσιαστικά τη… λήξη συναγερμού στη Θύελλα, η οποία ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή με το αποτέλεσμα αυτό, ωστόσο ο Νίκος Μεσολόγγης ακόμη κρατάει χαμηλά τους τόνους.

Όπως δήλωσε στο Epsanastisentra δεν θα… ησυχάσει αν δεν τελειώσει και μαθηματική η υπόθεση σωτηρία, ενώ εκθείασε με τον τρόπο του παίκτες και διοίκηση που στη δύσκολη περίοδο έπραξαν τα δέοντα. Σχετικά με το ματς κόντρα στον Αχαρναϊκό, το χαρακτήρισε δύσκολο και σημείωσε ότι η ομάδα του θα δώσει την προσοχή που αρμόζει σε έναν τέτοιο αντίπαλο.

«Έχει γίνει μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια όλο αυτόν τον καιρό που η ομάδα βρισκόταν μακριά από το γήπεδό της. Αυτό μπορούν να το καταλάβουν μόνο οι ποδοσφαιριστές το τεχνικό επιτελείο και οι άνθρωποι της διοίκησης, που ήταν συνεχώς κοντά μας όλο αυτό το διάστημα», τόνισε στο Epsanastisentra ο Νίκος Μεσολόγγης και συνέχισε:

«Αν η ομάδα αγωνιζόταν στη φυσική της έδρας πιστεύω ότι θα ήταν σε ψηλότερα σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα και θα είχε κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Με λίγα λόγια θα μιλάγαμε τώρα για κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδό μας και με τη μεταγραφική ενίσχυση που είχαμε με συγκεκριμένους παίκτες, η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που έδειξε και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιολικό και στο εκτός έδρας με την Αρτάκη και ευελπιστούμε να έχουμε μια ανάλογη συνέχεια».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Αχαρναϊκό ο τεχνικός της Θύελλας σχολίασε: «Τα δύο παιχνίδια που προανέφερα ήταν πολύ σημαντικά όσον αφορά την επίτευξη του στόχου της παραμονής, ενώ την Κυριακή ακολουθεί ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, που αποτελεί και ένα από τα ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής. Υπολογίζουμε πολύ τον Αχαρναϊκό και παρά τη δεινή βαθμολογική θέση που βρίσκεται εμείς θα τον αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα που αρμόζει σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Όσο για την υπόθεση παραμονή νομίζω ότι έχουμε βρεθεί σε ένα καλό σημείο βαθμολογικά, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι παρά μόνο όταν εξασφαλιστούμε και μαθηματικά».

*Από το ματς που ακολουθεί με τον Αχαρναϊκό θα λείψει ο τιμωρημένος Σουλτανίδης