Μετά από δεκαετίες φωτίστηκε η Λ. Μαλακάσας – Σκάλας Ωρωπού!

Τα φώτα άναψαν στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής της λεωφόρου Μαλακάσας – Σκάλας Ωρωπού μετά από δεκαετίες. Από το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου 2023 ξεκίνησε τμηματικά η σταδιακή ηλεκτροδότηση του έργου δίνοντας «ζωή» σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Δήμου Ωρωπού ο οποίος πλέον γίνεται πιο ασφαλής και «οικείος» για τους οδηγούς τις νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με το Δήμο Ωρωπού σειρά έχουν και άλλοι κεντρικοί δρόμοι του Δήμου.

«Ο οδοφωτισμός Μαλακάσας – Σκάλας Ωρωπού είναι η απόδειξη πως όταν υπάρχει η θέληση και η διάθεση τότε τα πάντα είναι δυνατά. Και δεν είναι ο μόνος δρόμος.

Νέος οδοφωτισμός και σε άλλους δρόμους του Δήμου Ωρωπού

Έρχονται οδοφωτισμοί στους δρόμους Αυλώνα – Μαλακάσα, Μαρκοπούλο – Εθνική οδός και Συκαμίνου – Αυλώνα», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης.

Εδώ και καιρό αποτελούσε ένα ζητούμενο ο οδοφωτισμός σε κεντρικούς και παρόδιους δρόμους του Δήμου Ωρωπού. Σε αρκετές των περιπτώσεων, διάφορα γεγονότα όπως οι πυρκαγιές που έκαψαν κολώνες οδοφωτισμού, δυσκόλεψαν και δυσκολεύουν την επιδίωξη του Δήμου να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα του οδικού δικτύου, με φωτισμό υψηλής ευκρίνειας.

Στόχος είναι να αυξηθεί το επίπεδο της ορατότητας της νυχτερινές ώρες προκειμένου να αυξηθούν και τα επίπεδα της οδικής ασφάλειας. Στο συνολικό σχεδιασμό του Δήμου Ωρωπού όπως πληροφορούμαστε, είναι να δημιουργηθούν και νέες διαβάσεις πεζών στο Δήμο τόσο κεντρικά όσα και περιφερειακά διευκολύνοντας την ζωή των κατοίκων και αυξάνοντας την αίσθηση ασφάλειας των δρόμων.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.