Μετά το τσουνάμι … η σκληρή δοκιμασία στον γάμο του Πέτρου Φιλιππίδη

Ήταν σχεδόν δεδομένο πως η περιπέτεια στην οποία έχει βρεθεί μπλεγμένος ο 57χρονος Πέτρος Φιλιππίδης θα διάβρωνε τη σχέση του με τη γυναίκα του. Το θέμα είναι μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει όλο αυτό, αναφέρει το nassosblog.

Τα πράγματα στην εστία του ζεύγους Φιλιππίδη – Νίνου στο Ψυχικό μόνο καλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό και κανείς δεν θα απέκλειε έναν χωρισμό. Ειδικά με όσα αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα, πολλοί μιλούν για βραδυφλεγή βόμβα στο γάμο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Είναι τέτοια η ένταση ανάμεσά τους, που κατά πληροφορίες, υπάρχουν τσακωμοί και συγκρούσεις σε καθημερινή βάση.

Δείτε ακόμα:  Μπέτυ Λιβανού: Δεν υπήρξαμε παντρεμένοι με τον Νίκο Μαστοράκη - Η ιστορία πίσω από το επίθετο της

Οι δυο τους, παράλληλα, αισθάνονται αποκομμένοι από τον έξω κόσμο. Με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε βάρος του Φιλιππίδη ακόμη και μία απλή βόλτα, που θα μπορούσε να αποδειχθεί ευεργετική και να καθαρίσει το μυαλό, δείχνει δύσκολη και ριψοκίνδυνη επιλογή.

Ως και η παρακολούθηση τηλεόρασης ή το σερφάρισμα στο ίντερνετ κρύβουν «κινδύνους». Μιας και είναι πολύ πιθανό να πέσουν πάνω σε δημοσιεύματα για τον πρωταγωνιστή, θέμα που παραμένει στην επικαιρότητα.

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler 16/6: Τυφώνας! Αυτός είναι ο νικητής - Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ως εκ τούτου, η κατάσταση χειροτερεύει συνεχώς. Παράλληλα, οι όποιες προσπάθειες έχουν καταβληθεί για να πέσουν οι τόνοι και να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα, δεν απέδωσαν καρπούς.

Έτσι, η σχέση του με τη Νίνου δείχνει να κρέμεται από μία κλωστή, ενώ και η τελευταία από την πλευρά της φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της. Βέβαια, προς τα έξω δεν έχει βγει το παραμικρό.

Η Νίνου όλο αυτό το διάστημα δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Πάντως, βρισκόταν στο πλευρό του Φιλιππίδη, όπως και ο γιος τους Δημήτρης, στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Πλέον, έτσι όπως είναι τα πράγματα, η Νίνου θα κληθεί –αργά ή γρήγορα- να λάβει τις αποφάσεις της, σύμφωνα με το nassosblog.gr.

Δείτε ακόμα:  Ο Φιλιππίδης κρύβεται, ο Χαϊκάλης εμφανίζεται! Το ΣΕΗ διέγραψε τον Πέτρο μετά τη βροχή καταγγελιών για βιασμούς και εκφοβισμό. Επιφυλάχθηκε για τον Παύλο