Μετά τον θάνατό του και παρά την αντίθετη απόφαση του δικαστηρίου, η Τζούλια επιμένει: «Η Χαρά είναι κόρη του Τόλη! Ξέρω πως την αγαπούσε»…

Η Τζούλια Παπαδημητρίου, πρώην σύζυγος του αείμνηστου πλέον τραγουδιστή, με την οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ζευγάρι από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 μέχρι το 1995, οπότε και ξεκίνησε η άγρια δικαστική τους διαμάχη για οικονομικά θέματα αλλά και για το εάν είναι πράγματι ο πατέρας της Χαράς, μίλησε στο debater.gr και τον Λάζο Μαντικό.

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε», λέει η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Στην ερώτηση «Θέλατε να του πείτε κάτι από την ψυχή σας και δεν προλάβατε;», η Τζούλια Παπαδημητρίου απαντά: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα», κατέληξε.

Δείτε ακόμα:  Στέλλα, εσύ; Η Μπεζαντάκου άλλαξε… πολύ!

Σημειώνεται πως η δικαστική απόφαση για τη Χαρά, μετά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις της να υποβληθεί σε τεστ DNA, ήταν πως δεν είναι βιολογικό παιδί του Τόλη…

patkiout.gr