Μια προσαγωγή για τη φωτιά στην Κερατέα

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 9 π.μ. στην Κερατέα και συγκεκριμένα στην περιοχή Λάκκα μεταξύ του Δασκαλειού και της Κακιάς Θάλασσας.

Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν άμεσα επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συγκεκριμένα στο σημείο βρέθηκαν 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη πραγματοποίησαν ρίψεις νερού

Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση και σύμφωνα με την ΕΡΤ1, το πύρινο μέτωπο έχει οριοθετηθεί, ενώ παραμένουν κάποιες πολύ μικρές εστίες γι’ αυτό και παραμένει στο σημείο ισχυρή πυροσβεστική δύναμη προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα - Project Paralies: Νέα εντυπωσιακά στοιχεία για Μαρίκες, Μπλε & Κόκκινο Λιμανάκι, "Φίλιππας"

Οι δηλώσεις του δημάρχου Λαυρεωτικής για τη φωτιά στην Κερατέα

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς μιλώντας στην ΕΡΤ1 είπε ότι έχει προσαχθεί από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ένα άτομο και εξετάζεται εάν έχει κάποια εμπλοκή στη φωτιά καθώς στο σημείο όπου βρισκόταν ξέσπασαν φλόγες.

Όπως είπε ο δήμαρχος, «η ζημιά είναι μικρή. Έχει προσαχθεί ένα άτομο ως ύποπτος. Βρίσκεται τώρα στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Έχουν βάσιμες πληροφορίες ότι έχει σχέση με το σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά. Ένα σημείο μέσα στον χώρο του μοναστηριού.

Δείτε ακόμα:  Κοινότητα Βαρνάβα για την συνάντηση στο Υπ. Συγκοινωνιών: Η κοροϊδία καλά κρατεί, Προετοιμάζουμε κινητοποιήσεις,

enikos.gr