«Μίλησα με τον Γιώργο Μαρίνο – Δυστυχώς έχει…»

“Είναι φίλος μου, μιλάω μαζί του. Έχει επιλέξει αυτή τη σιωπή. Δεν με στεναχωρεί που έχει απομακρυνθεί», ανέφερε γνωστός τραγουδιστής για τον Γιώργο Μαρίνο.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια για μίλησε γνωστός τραγουδιστής στην τηλεόραση του Alpha.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, είχε η αναφορά του στον Γιώργο Μαρίνο. Ο γνωστός δημιουργός είπε ότι επικοινωνεί με τον ηθοποιό και πως είναι καλά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Ας τον αφήσουν ήσυχο τον Γιώργο. Εκείνος είναι αρκετά σοφός. Είναι φίλος μου, μιλάω μαζί του. Έχει επιλέξει αυτή τη σιωπή. Δεν θέλει να βγαίνει σε όλους. Δύο φορές που μίλησα μαζί του σε αυτό το διάστημα, μίλησα με τον Γιώργο που ξέρω. Δεν με στεναχωρεί που έχει απομακρυνθεί. Με στεναχωρεί που ο ίδιος δεν δέχεται την καινούρια του ηλικία. Πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αντικαταστάτη».

Δείτε ακόμα:  Βαφτίσια για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz (φώτος)

Ο λόγος για τον Σταμάτη Κραουνάκη ο οποίος ανέφερε: : «Ας τον αφήσουν ήσυχο τον Γιώργο. Εκείνος είναι αρκετά σοφός. Είναι φίλος μου, μιλάω μαζί του. Έχει επιλέξει αυτή τη σιωπή. Δεν θέλει να βγαίνει σε όλους. Δύο φορές που μίλησα μαζί του σε αυτό το διάστημα, μίλησα με τον Γιώργο που ξέρω. Δεν με στεναχωρεί που έχει απομακρυνθεί. Με στεναχωρεί που ο ίδιος δεν δέχεται την καινούρια του ηλικία. Πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αντικαταστάτη».

Δείτε ακόμα:  Τροχαίο ατύχημα για γνωστή δημοσιογράφο (βίντεο)

Ο Γιώργος Μαρίνος και η κατάσταση της υγείας του απασχόλησαν πολύ τα Μέσα το περασμένο καλοκαίρι. Ο άνθρωπος που τον φροντίζει εδώ και αρκετό καιρό, είχε σπάσει τη σιωπή του και είχε απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο.

newsbomb.gr