“Μύλος Ψάρι” στη Ραφήνα! Καθαρισμένο, έτοιμο ψητό κατευθείαν για το τραπέζι (φωτό)

Το ψάρι αρέσει, αλλά είναι μπελάς. Ποιος πάει όμως μέχρι τον ψαρά, ποιος καθαρίζει και ποιος ψήνει; Ωραίο το ψαράκι, αλλά μόλις σκεφτείς τη διαδικασία και τη μυρωδιά λες άστο καλύτερα και παίρνεις το αμάξι για την ταβέρνα.

Για να μην παιδεύεσαι, το “Μύλος-Ψάρι” σου φέρνει στην πόρτα σου ό,τι ψάρι ζητήσεις, καθαρισμένο, έτοιμο ψητό κατευθείαν για το τραπέζι.

Μαγειρευτά, τηγανιτά, ψητά ψάρια ολόφρεσκα είναι στη διάθεσή σας επί καθημερινής βάσης, είτε για να τα πάρετε μαζί σας είτε να τα παραγγείλετε και να σας τα φέρουν σπίτι.

Είναι μία από τις καλύτερες επιλογές αφού η εργαζόμενη νοικοκυρά μπορεί να έχει έτοιμο το τραπέζι στο σπίτι χωρίς κόπο, έξτρα κούραση και χωρίς πολλά έξοδα. Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε ένα τηλεφώνημα και το φαγητό θα είναι στον χώρο σας άμεσα.

Πέρα από το καθημερινό μενού που περιλαμβάνει πολλά φαγητά, στο τηγάνι, στον φούρνο ή στη σχάρα, σαλάτες διάφορες έχετε τη δυνατότητα να ρωτήσετε για την συνταγή του σεφ. Όλο και κάτι ιδιαίτερο θα υπάρχει για να πλαισιώσετε το τραπέζι σας.

Το μαγαζί βρίσκεται εκεί που ήταν ο… παλιός “Μύλος” δηλαδή στη Λεωφόρο Φλέμινγκ 39. Και το τηλέφωνο για τις παραγγελίες σας είναι 22940 31580.

Δες φωτογραφίες ΕΔΩ

Gepostet von irafina.gr am Dienstag, 26. Mai 2020