Μήνυσε κομμωτήριο επειδή δεν τον εξυπηρετούσαν χωρίς μάσκα

«Με το έτσι θέλω» γνωστός αντιεμβολιαστής απαίτησε από κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη να κουρευτεί χωρίς μάσκα.

«Ξαφνικά μου είπαν να βάλω μάσκα για να με κουρέψουν και αρνήθηκα. Επέμεναν να μη με εξυπηρετήσουν και να βγω έξω. Κάλεσα την αστυνομία και έγινε η σύλληψη», λέει ο Φώτιος Γιοβανόπουλος, αρνητής.

10.000 ευρώ ζητάει από την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, η οποία όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, προσπάθησε να του επιβάλλει «βασανισμό».

«Αρνηθήκαμε, εκείνος απειλούσε θεούς και δαίμονες ότι θα μας κλείσει μέσα φυλακή 5 χρόνια και τέτοια», λέει η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Ιωάννα Κισσούδη.

Με τα γνωστά χαρτιά ως θεματοφύλακας του Συντάγματος ο αρνητής, με τα χαρτιά της αγωγής η κομμώτρια που ταλαιπωρήθηκε τρεις ώρες στο τμήμα για αλλεπάλληλες καταθέσεις.

Δείτε ακόμα:  Κακοκαιρία: Τις 170 έφτασαν οι κλήσεις στην Πυροσβεστική στην Αιτωλοακαρνανία

«Ζητάει 10.000 ευρώ να γίνει η δίκη και να πληρώσω τα δικαστικά έξοδα για υποβολή σε βασανισμό, δηλαδή χρήση ιατρικής μάσκας».

«Και μήνυση και αγωγή προχώρησα και στους αστυνομικούς γιατί μου έκοψαν πρόστιμο για μάσκα δηλαδή παραβίασαν και αυτοί το Σύνταγμα», λέει από την πλευρά του ο αρνητής.

Αλλά για τη συγκεκριμένη επιχειρηματία αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Άλλος πελάτης της ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη υπάλληλος γιατί κινδύνευε.

«Ξεκίνησε να τον κουρεύει μια κοπέλα. Έμαθε ότι είναι εμβολιασμένη και της είπε να σταματήσει γιατί οι εμβολιασμένοι έχουν υψηλό ιικό φορτίο».

Δείτε ακόμα:  Σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης μαθήτριας από καθηγητή φροντιστηρίου: Νέες αποκαλύψεις από τον πατέρα της

Μάλιστα, όπως σημειώνει η ίδια μιλώντας στο MEGA, παρόμοια περιστατικά σημειώνονται καθημερινά.

Σε μηνύσεις για το αδίκημα του βασανισμού εκτός από τον κύριο Γιοβανόπουλο προχώρησε και μια μητέρα μαθητή δημοτικού.

«Για το αδίκημα του βασανισμού λόγω του ότι εγώ δε θέλω να φοράει το παιδί μου μάσκα ούτε να κάνει τεστ. Γιατί είναι αδικήματα».

Μάλιστα στη συνέχεια προτρέπει και άλλους γονείς να μηνύσουν τους δασκάλους των παιδιών τους, μην μπορώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της.

«Μην το πας ρε Μην το πας. Βασανίζετε τα παιδιά σας ρε! Δεν το καταλαβαίνετε… Τρέλααα!»

Δείτε ακόμα:  Η απάντηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου στον Γερακαράκο για τη λέξη “μπάτσος”

Αλλά δε μένουν μόνο εκεί. Οργανώνουν μέχρι και συγκεντρώσεις για την 28η Οκτωβρίου παραλληλίζοντας το «ΟΧΙ» του ’40 με το δικό τους όχι στον εμβολιασμό.

«Προτείνω να βάλουμε στην αφίσα ‘ΟΧΙ’ στην παγκοσμιοποίηση, ‘ΟΧΙ’ στην αναστολή και ‘ΟΧΙ’ στο υποχρεωτικό Μπόλι».

Στα Γρεβενά, που έχουν μπει ήδη στο «κόκκινο», ο Μητροπολίτης Δαβίδ κατέβαζε με το… δάχτυλο τις μάσκες των επισήμων για να φιλήσουν τον σταυρό.

Ο μονός που κατάφερε να διατηρήσει τη μάσκα ήταν ο πρύτανης του πανεπιστημίου όπου έλαβε χώρα ο αγιασμός.

megatv.com