Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Τη ζήλευα» – Η συγκίνηση για τη μεγαλύτερη αδερφή της

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» ότι σε νεαρή ηλικία παραλίγο να γίνει αεροσυνοδός, ενώ δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη αδερφή της

ΗΜίρκα Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Η ζωή είναι στιγμές» ότι σε νεαρή ηλικία ήθελε να γίνει αεροσυνοδός παρότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της τότε εποχής και μάλιστα, είχε προσληφθεί από αεροπορική εταιρεία, αλλά δεν πήγε ποτέ, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της. «Κάποια στιγμή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός. Ας γελάσω εγώ πρώτη. Τότε οι αεροσυνοδοί έπρεπε να είναι δίμετρες με τρεις γλώσσες. Εγώ καμία σχέση, ένα κοντούλικο. Φαγώθηκα. Φοβόμουν το αεροπλάνο, αλλά φαγώθηκα», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Δεν πληρούσα τις προϋποθέσεις. Είχε ένα μέσον ο πατέρας μου και πήγα. Και ήμουν έτοιμη να πετάξω. Πώς με δέχτηκαν εμένα 1,60.. Δεν πήγα τελευταία στιγμή. Όχι γιατί πτοήθηκα για το μέσο, μια χαρά το δέχτηκα, αλλά δεν πήγα». Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η ίδια ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας, αλλά το δεύτερο παιδί έφυγε από τη ζωή λίγο καιρό μετά τη γέννησή του με αποτέλεσμα η μητέρα της να της έχει φανερά τρελή αδυναμία και να της τη δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

«Είχαμε σχέση πλήρους αγάπης και μου είχε φοβερή αδυναμία. Ήμουν το κλασικό μικρό παιδί που έφερνε στο σπίτι όλες τις ασθένειες. Γκρίνιαζε η αδελφή μου γιατί είμαι τόσο φιλάσθενη, αλλά έτσι με φροντίζανε. Η μεγάλη μου αδερφή δεν έβγαζε νύχια, εγώ έβγαζα. Με περιφρονούσε βαθύτατα. Ήταν μια πανέμορφη, ζωντανή κοπέλα. Εγώ τη ζήλευα. Το κορίτσι ήταν μια χαρά, εγώ ζήλευα ό,τι είχα. Συγκινήθηκα τώρα, δάκρυσε το ματάκι», παραδέχτηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και σκούπισε τα δάκρυά της.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.