Μυρτώ Αλικάκη: Μιλάει για τo διαζύγιο απ’ τον Πέτρο Λαγούτη – Όσα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός

Μπορεί οι δυο τους να είναι χωρισμένοι εδώ και 9 χρόνια περίπου, αποτελούν όμως πρότυπο ζευγαριού και έχοντας πάντα προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά.

Ο λόγος φυσικά για τον Πέτρο Λαγούτη και τη Μυρτώ Αλικάκη οι οποίοι παρά το γεγονός ότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, εξακολουθούν να διατηρούν καλές σχέσεις ενώ πρόκειται να συνεργαστούν στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου «Αστέρια στην Άμμο» που θα προβάλλεται τη νέα σεζόν στον Alpha Κύπρου και Ελλάδας.

Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Real Life και μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους που εδώ και 9 χρόνια δεν έχει πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της ενώ ξεκαθάρισε πως για εκείνη το κεφάλαιο γάμος έχει κλείσει.

«Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά. Είχαμε πει να πάρουμε διαζύγιο με τον Πέτρο, αλλά δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Πρόσφατα το συζητήσαμε και είπαμε κάποια στιγμή να το κάνουμε, αλλά εδώ δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε άλλα κι άλλα» δήλωσε στην εφημερίδα και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι, από την ώρα που χωρίσαμε με τον Πέτρο και είχαμε κάνει και τα παιδιά -έχει δυο γιους, ο ένας είναι 17 και ο άλλος 13,5- δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί ότι μπορώ να το ξανακάνω. Δεν ήθελα να κάνω άλλα παιδιά, ήταν πολύ ξεκάθαρο αυτό. Πρέπει να μετρήσεις πολύ προσεκτικά τον άνθρωπο που θα σταθεί στο πλευρό σου».

govastileto.gr

Διαβάστε επίσης