Μητέρα στο Πικέρμι έλιωσε χιόνι για να φτιάξει γάλα για τα παιδιά της! Στα σκοτάδια από το Ν. Βουτζά έως τα Γλ. Νερά (βίντεο)


Για τρίτη μέρα πολλά νοικοκυριά μένουν χωρίς ρεύμα με την κατάσταση να γίνεται αβίωτη. Το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα άφησε πίσω του πεσμένα δέντρα σε καλώδια, αποκλεισμένους δρόμους με τη ΔΕΔΔΗΕ να μην έχει καταφέρει ακόμα να αποκαταστήσει τις βλάβες

Τριτοκοσμικές συνθήκες

Καταγγελία σοκ στο MEGA μητέρας με τρία παιδιά, η οποία λιώνει χιόνι για να ταΐσει το μωρό της.

Γκαζάκι και τσουκάλι με χιόνι να βράζει για να πιουν νερό στο Πικέρμι. Τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης για την κ. Καλλιόπη. Δύο ημέρες στο σκοτάδι, χωρίς θέρμανση, χωρίς νερό και με 2 μωρά που έχουν ανάγκη για φαγητό και ζέστη, αναγκάζεται να βράσει το χιόνι για να φτιάξει γάλα για τα παιδιά της.

Δείτε ακόμα:  Αποχέτευση: Ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ για τους Ιδιοκτήτες Ακινήτων σε Νέο Βουτζά & Μάτι

«Δεν μπορώ να μαγειρέψω, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω επικοινωνήσει με τον παιδίατρό μου, μου είπε για να πλύνω ένα μπιμπερό να λιώσω χιόνι, για να βράσω χιόνι, να πλύνω και να προμηθευτώ».

Από τον Νέο Βουτζά μέχρι τα Γλυκά Νερά

Από τον Νέο Βουτζά μέχρι τα Γλυκά Νερά, απόλυτο σκοτάδι, τσουχτερό κρύο και άνθρωποι μόνοι ψάχνουν να βρουν το φως τους.

Ο κύριος Άρης, με τον φακό στο χέρι, μέσα στο μαύρο σκοτάδι αναζητάει μάταια τα συνεργεία του δήμου και της ΔΕΔΔΗΕ.

Δείτε ακόμα:  Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε Μαραθώνα, Ραφήνα, Πικέρμι, Παλλήνη & Γέρακα λόγω της Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Η νύχτα περνάει και το πρώτο φως της ημέρας, τον βρίσκει και πάλι χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση, όπως και τον Αλέξανδρο στην Αγία Παρασκευή.