Μητσοτάκης: Φέτος θα κάνουμε ένα διαφορετικό Πάσχα – Δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα ψήσουμε αρνιά σε δημόσιο χώρο

Στο αεροδρόμιο για να παραλάβει υγειονομικό υλικό απαραίτητο για την Ελλάδα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, βρέθηκε σήμερα 31 Μαρτίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέλαβε 13,5 εκατομμύρια μάσκες και υγειονομικό υλικό που έφτασε στην Αθήνα και τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ο φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό λόγω της καραντίνας για τον φονικό ιό, ωστόσο, αυτό θα συμβεί για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε.

«Οι μάσκες θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για να θωρακίσουμε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της πολύ μεγάλης κρίσης: γιατρούς νοσηλευτές, το προσωπικό των νοσοκομείων μας. Πρέπει να αισθάνονται ότι πηγαίνουν σε αυτό τον πόλεμο με τα απαραίτητα πολεμοφόδια» ανέφερε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Και συνέχισε: «φέτος θα κάνουμε ένα διαφορετικό Πάσχα από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα ψήσουμε αρνιά σε δημόσιο χώρο, θα προσκληθούμε από το σπίτι μας αλλά θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε περισσότερο».

Δείτε ακόμα:  Οφθαλμίατρος Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Τα τραύματά της θα πάνε καλά, αυτά στην ψυχή της θα κρατήσουν παραπάνω»

Δείτε το βίντεο

newsbeast.gr