Μονή Πετράκη: Αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά του ιερέα στο κρατητήριο – Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο 37χρονος ιερέας που το βράδυ της Τετάρτης (23.06.2021) σόκαρε τους πάντες όταν «ράντισε» με καυστικό υγρό επτά Μητροπολίτες μέσα στη Μονή Πετράκη, τραυματίζοντάς τους όπως και έναν αστυνομικό, πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Αλλά η συμπεριφορά του ήταν «αλλοπρόσαλλη».

Είχε πια φτάσει 01:00 τα ξημερώματα όταν ο δράστης της επίθεσης στη Μονή Πετράκη έφτασε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Όταν ο ιερέας μπήκε στο κελί, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχει εγκαύματα και ότι λαμβάνει αντικαταθλιπτική αγωγή.

Τις πρώτες ώρες της κράτησής του, ο ιερέας ήταν αμίλητος όμως οι αστυνομικοί ανέφεραν πως η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη και δεν ήταν συνεννοήσιμος.

Είχε εγκαύματα στα χέρια του, προφανώς από τον τρόπο που κρατούσε το μπουκάλι με το καυστικό υγρό και το έριχνε στους μητροπολίτες που τον καταδίκασαν σε καθαίρεση.

Δείτε ακόμα:  Βρέθηκε σώα η 12χρονη που είχε φύγει από το σπίτι της

Κατά τη διάρκεια της νύχτας έφτασε στη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος του και ζήτησε ο πελάτης του να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί βοήθεια στα εγκαύματά του και ενημέρωσε για την αντικαταθλιπτική αγωγή που παίρνει ο 37χρονος.

Τελικά, στις 04:30 αποφασίστηκε ο ιερέας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Συγγρού και στη συνέχεια αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο.

newsit.gr