Μόνο με ραντεβού η προσέλευση του κοινού στις Υπηρεσίες του Δήμου Παλλήνης

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2020, ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες για την εξυπηρέτησή σας από τις υπηρεσίες του Δήμου Παλλήνης (Υπουργική Απόφαση 126/16316/20.9.2020 και ΦΕΚ Β’ 4019/2020) για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κορωνοϊού.

Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο και τις Δημοτικές Υπηρεσίες για εξυπηρέτηση ΜΟΝΟΝ αν έχουν επείγουσα ανάγκη και εφόσον έχουν προηγουμένως μιλήσει τηλεφωνικά με τον αρμόδιο υπάλληλο, για να κλείσουν ραντεβού.

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στον ζωολογικό κήπο στα Σπάτα μαζί με τον γιο του (φωτό)

Συνεπώς, παρακαλούμε πρώτα να τηλεφωνείτε με την Υπηρεσία που σας ενδιαφέρει (π.χ. ΚΕΠ) και να συνεννοείστε με τον αρμόδιο υπάλληλο για το αν θα εξυπηρετηθείτε τηλεφωνικά ή αν θα κλείσετε ραντεβού για να μεταβείτε επί τόπου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους πολίτες που τυχόν προσέλθουν κατόπιν ραντεβού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Για το διάστημα από τις 5 Οκτωβρίου και μετά, θα ακολουθήσει νεότερη Ανακοίνωση, ανάλογα με τις υγειονομικές εξελίξεις που θα επικρατούν τότε.

Δείτε ακόμα:  Πώς θα επηρεάσει την κτηματαγορά της Λαυρεωτικής η επένδυση της Microsoft

Παρακαλούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για τη συνεργασία και την προσοχή τους, ώστε να προστατευθεί η υγεία όλων μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Η. ΖΟΥΤΣΟΣ

Δείτε ΕΔΩ τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τις υπηρεσίες του Δήμου Παλλήνης