Μουτσινάς σε Καραβάτου – «Γνωρίζω τον οχετό που έχεις στην εκπομπή, πες στην Ηλιάκη να…»

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Καραβάτου, την Παρασκευή 6/5.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στη χρονιά, ενώ έκανε και μία μικρή αναφορά στην Μαρία Ηλιάκη και το παράπονό της από τον Νίκο Μουτσινά.
«Φέτος κάνω τον σταυρό μου συνεχόμενα, δεν έχω σταματήσει. Σκεφτόμουν προχθές τι άλλο μπορεί να μου συμβεί και τελικά συνέβη και κάτι άλλο, οπότε είπα ότι δεν θα το ξαναπώ. Η χρονιά ήταν φαντασμαγορική σε όλα τα επίπεδα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου αναφερόμενη στις δυσκολίες που έχει περάσει μέσα στη χρονιά.

Η Κατερίνα Καραβάτου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την Μαρία Ηλιάκη, τονίζοντας πως περίμενε αρκετά χρόνια για αυτή την συνεργασία, ενώ πρόσθεσε πως την θεωρεί πολύ ταλαντούχα.

Όταν όμως, η Κατερίνα Καραβάτου είπε στον Νίκο Μουτσινά ότι εκείνος έχει γεράσει στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη συνεργασία τους, εκείνος απάντησε ως εξής:

«Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σα δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα! Πες της δεν θα την πάρω τηλέφωνο, μην περιμένει άδικα την κλήση μου».

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν σχολίασε τις δηλώσεις του παρουσιαστή, ωστόσο, λίγο αργότερα του είπε πως τον περιμένει στην εκπομπή της, ενώ θα είναι και μία καλή ευκαιρία να φέρει και το δώρο στην κόρη της Μαρίας Ηλιάκη, κάτι που είχε συζητηθεί και στο παρελθόν.

«Δεν αντέχω άλλο με αυτό, μου έχει γίνει βραχνάς, μου θύμισε τον βαφτισιμιό μου που έχω να τον δω κάποια χρόνια. Πήγαινε πάρε εσύ κάτι και θα στα δώσω εγώ», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.