Μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες σε ρόλο κλειδί (φωτό)

Οι Άγριες Μέλισσες διανύουν μια περίοδο με καταιγιστικές εξελίξεις και όλοι οι χαρακτήρες επανατοποθετούνται στην σκακιέρα που σχεδιάζει η ευρηματική πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων, λοιπόν, βλέπουμε και κάποιες νέες αφίξεις στο καστ, ρόλων που δημιουργούν νέες ιστορίες στην κοινωνία του Διαφανίου, στις Άγριες Μέλισσες. Πρόσφατα, ο νεαρός Ευτύχης δημιούργησε νέο ορίζοντα στη σχέση του Μιλτιάδη με την Βιολέτα, καθώς το ζευγάρι επιθυμεί να τον υιοθετήσει. Ωστόσο, τα προβλήματα υγείας του Μιλτιάδη, ίσως αποτελούν εμπόδιο στην επιθυμία τους αυτή.

Δείτε ακόμα:  Επιμένει η οικογένεια Παντελίδη: Η Κυριάκου οδηγούσε το τζιπ – Ιατροδικαστής: Είμαι 1.000% σίγουρος ότι ήταν η οδηγός!

Όπως μαθαίνουμε, μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του Μιλτιάδη θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση του με τον Ευτύχη. Πρόκειται για την κοινωνική λειτουργό, Μαργαρίτα Γερμενή, έναν ρόλο που σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα παίξει η ηθοποιός Μαρία Μαραγκουδάκη.

Ο Μιλτιάδης θα προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την Μαργαρίτα Γερμενή. Εκείνη, όμως, δεν φαίνεται να πείθεται τόσο εύκολα.

Ποια είναι η Μαρία Μαραγκουδάκη;

Η Μαρία Μαραγκουδάκη, η οποία θα μπει στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη εβδομάδα, κατάφερε να ανακαλύψει το υποκριτικό της ταλέντο μέσα από τις σπουδές της στην ιατρική -είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Γεννημένη στην Αθήνα, αποφοίτησε και από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος. Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια υποκριτικής με τον Θεόδωρο Τερζόπουλο, τον Σάββα Στρούμπο, τον Θωμά Μοσχόπουλο και τον Περικλή Μουστάκη και κατέχει επάρκεια μεταγλώττισης από το εργαστήριο του Ακίνδυνου Γκίκα.

Δείτε ακόμα:  Ηλίας Γκιώνης για Ιωάννα Τούνη: «Το έλυσε εξωδικαστικά και πήρε χρήματα, αυτό που κάνει είναι ανήθικο»

zappit.gr