Μπακογιάννη για Πάσχα: Να ανοίξουμε με τεστ για να πάει ο κόσμος στα εξοχικά και τα χωριά του

Για τη μετακίνηση εκτός Νομού το Πάσχα ρωτήθηκε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέροντας-μεταξύ άλλων- πως «η κυβέρνηση καλείται να τετραγωνίσει τον κύκλο».

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη, «υπάρχουν φαντάζομαι δυο εισηγήσεις, η μια ‘’μείνετε κλειστοί’’, το ερώτημα εδώ είναι αν θα υπακούσει ο κόσμος και η άλλη να ανοίξουμε με τεστ και εμβόλια».

Και εξήγησε η ίδια: «Εγώ στηρίζω την δεύτερη, ο κόσμος να κάνει τα τεστ, δειγματοληπτικά να γίνουν έλεγχοι από την Αστυνομία και να υπάρξουν αυστηρά πρόστιμα στους παραβάτες και φυσικά οι εμβολιασμένοι να μπορούν να μετακινηθούν… Να πάει ο κόσμος στα εξοχικά του, τα χωριά του».

Τέλος, για το αν θα πάει η ίδια στην Κρήτη, μετά την δήλωση που είχε κάνει στα τέλη Μαρτίου και έγινε viral πως «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω Κρήτη το Πάσχα», η κα Μπακογιάννη απάντησε:

Δείτε ακόμα:  Μητροπολίτης στέλνει στον εισαγγελέα αρνητές ιερείς – «Καιρός να σοβαρευτούμε»

«Μετά το ξύλο που έχω φάει, πολύ σοβαρά θα σας πω ότι αν ο πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις, ώστε να πάρω τα αδέρφια, τα παιδιά και τα εγγόνια μου θα πάω, αλλιώς εδώ στην Αθήνα…».

thecaller.gr