Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ζήτησε να δώσει Πανελλήνιες για να εισαχθεί στη Νομική

Στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα βρίσκεται από τη Δευτέρα (7/6) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς το αίτημα του να παραμείνει στον Κορυδαλλό απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο του Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει κι άλλα αιτήματα και αυτό είναι να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις, με σκόπο να εισαχθεί στη Νομική Σχολή.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συζυγοκτόνος από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε κάνει… πρακτική στη δίκη του, όπου είχε τον ρόλο συνηγόρου και έκανε ερωτήσεις στους μάρτυρες.

Επίσης, ο 33χρονος ζήτησε από τη διεύθυνση των φυλακών να κάνει μεροκάματα, ωστόσο το αίτημα του να βρίσκεται υπό επεξεργασία, καθώς στις φυλακές Κορυδαλλού του είχε αφαιρεθεί ως ποινή το δικαίωμα αυτό, όταν τον έπιασαν με κινητό στο κελί του.

Οι σκληρές φυλακές Μαλανδρινού

Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν δεν κατάφερε να πείσει δια του δικηγόρου του τις Αρχές ότι συντρέχουν λόγοι ασφαλείας και απειλών κατά της ζωής του και έτσι χθες, Δευτέρα (6/6) οδηγήθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου, εκεί όπου μεταξύ άλλων κρατούνται άλλοι 5 συζυγοκτόνοι.

Στη φυλακή αυτή βρίσκονται κυρίως σκληροί ποινικοί. Εκεί, υπάρχουν κελιά των 4 ατόμων και 2 ατόμων για τους βαρυποινίτες όπως είναι και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Αρχικά θα τοποθετηθεί σε κελί μόνος του και σε πολύ μικρό διάστημα θα αποκτήσει και συγκρατούμενο στο κελί του.

Οι συζυγοκτόνοι των φυλακών Μαλανδρίνου

Στις φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκονται κρατούμενοι όπως ο συζυγοκτόνος της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει από τον ψυχρό 32χρονο δολοφόνο. Άλλος ένας σκληρός ποινικός που κρατείται στο Μαλανδρίνο είναι ο αλβανός συζυγοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου με 7 χτυπήματα τη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και είχε πάρει το ένα από τα δύο παιδιά του και περιπλανιόταν σε βουνά και λαγκάδια για 18 μέρες.

Όπως τονίζει ο δικηγόρος του δολοφόνου της 20χρονης μητέρας του βρέφους στα Γλυκά Νερά, ο Αναγνωστόπουλος είναι πολύ φοβισμένος, αγχωμένος και φοβάται για επιθέσεις. Επίσης θα βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του και τον δικηγόρο του. Ο δικηγόρος του, τόνισε ότι ελπίζει να βρει μεροκάματα στη νέα φυλακή, ενώ φέρεται να διαβάζει για να εισαχθεί σε ΑΕΙ.

 

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.