Μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές στη μελέτη για το Παραολυμπιακό Κέντρο στη Ραφήνα – Τι δήλωσε ο Βαγγ. Μπουρνούς


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου την Πέμπτη (26/11) αναφορικά με την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον καθαρισμό και την ενσωμάτωση των τελικών παρατηρήσεων επί της μελέτης για το Παραολυμπιακό αθλητικό κέντρο.

Σε αυτή συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σταύρο Μεϊμέτη ο οποίος και ανέλαβε τη δωρεά, ενώ εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος θα κατατεθεί η μελέτη στη ΓΓΑ και την Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τον καθορισμό και την ενσωμάτωση των τελικών παρατηρήσεων επί της μελέτης για το Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς, του προέδρου της Παραολυμπιακής Επιτροπής Χ. Καλούδη, μελών του παραολυμπιακού κινήματος, του επικεφαλής της μελετητικής ομάδας Κ. Λιόντου και εκπροσώπων της οικογενείας του Στ. Μεϊμέτη που έχει αναλάβει τη χορηγία 30.000 ευρώ για τη σύνταξη της μελέτης προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ καθώς και της οδοποιίας και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που απαιτούνται στην εγκατάσταση.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Αγριεύει ο «Λέανδρος» - Χιονίζει και στην Αττική, που διακόπηκε η κυκλοφορία (βίντεο)

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς με δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του στον κ. Μεϊμέτη για τη δωρεά του στο όνομα και εις μνήμην της αγαπημένης του μητέρας, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΜΕΪΜΕΤΗ.

Η πλήρης και ολοκληρωμένη μελέτη για το σημαντικό αυτό έργο για την περιοχή, τους πολίτες, τον αθλητισμό, αλλά και το παραολυμπιακό κίνημα θα έχει κατατεθεί στην Περιφέρεια Αττικής και στη ΓΓΑ στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.