Μπιμπίλας: «Αύριο αποφασίζει το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για το αν θα διαγραφεί ή όχι ο Λιγνάδης!»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Έλα χαμογέλα και μίλησε για το ελληνικό #metoo αλλά και τις αποφάσεις που πρόκειται να πάρει σύντομα το Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για το ελληνικό κίνημα #metoo μετά το… τσουνάμι καταγγελιών που κατέκλυσε τον καλλιτεχνικό χώρο και έφερε απίστευτες αποκαλύψεις στο προσκήνιο.

Όπως επεσήμανε, αυτόν τον καιρό υπάρχει αρκετή ησυχία στον μιντιακό χώρο, αφενός μεν λόγω άλλων πολύ σημαντικών ειδήσεων της επικαιρότητας, αφετέρου γιατί δεν γίνονται καταγγελίες για μεγάλα ονόματα του χώρου, παρ’ όλο που συνεχώς έρχονται νέες υποθέσεις στο προσκήνιο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε αυτό το σημείο επεσήμανε πως η ίδια και η εκπομπή που παρουσιάζει έχουν προβάλλει και υποθέσεις που δεν αφορούσαν σε βαρύγδουπα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Δείτε ακόμα:  Το τριήμερο Αγίου Πνεύματος αρχίζει με βροχές - Άστατος ο καιρός το Σάββατο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επίσης αποκάλυψε πως αύριο το Πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ συνεδριάζει προκειμένου να αποφασίσει αν θα διαγραφεί ή όχι από το Σωματείο ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος, ως γνωστόν είναι προφυλακισμένος.

Δείτε τι άλλο είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ στην εκπομπή

gossip-tv.gr