Μπλόκο… χάρος της Τροχαίας στη γέφυρα του Σταυρού, στο ρεύμα προς Παιανία! (φωτό)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα μπλόκα ελέγχων της Τροχαίας σε κάθε γωνία της Ελλάδας για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Σε γενικές γραμμες η συμπεριφορά των ανθρώπων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι εξαιρετική στα εκατοντάδες μπλόκα που στήνονται στην επικράτεια. Παραφωνία το σημείο που επέλεξε η Τροχαία Αγίας Παρασκευής, χθες (Τρίτη, 10/11) το μεσημέρι και συγκεκριμένα λίγο μετά τη γέφυρα του Σταυρού Αγίας Παρασκευής, στο ρεύμα προς Παιανία.

Όπως μπορείτε, όμως, να δείτε στις φωτογραφίες που «τράβηξε» το astinomiko.gr, το σημείο που «στήθηκε» το μπλόκο εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους για την τέλεση κάποιου τροχαίου ατυχήματος.

Δείτε ακόμα:  Προαστιακός: Αναστέλλονται δρομολόγια στο τμήμα Άνω Λιόσια-Κορωπί

Αυτό διότι, οι αστυνομικοί επέλεξαν τη διασταύρωση με την έξοδο της Αττικής Οδού, ένα σημείο που οι οδηγοί στρίβουν προς Μεσογείων και Κλεισθένους, χωρίς να διευκολύνονται από κάποιον φωτεινό σηματοδότη.

Εφόσον, λοιπόν, ακινητοποιηθεί στο συγκεκριμένο σημείο για έλεγχο κάποιο λεωφορείο (όπως και έγινε), η ορατότητα των οδηγών που επιθυμούν να στρίψουν είναι μηδενική και οι κίνδυνοι μεγάλοι.

Όπως αναφέρει το astinomiko.gr, η ακινητοποίηση του απεικονιζόμενου λεωφορείου για τον έλεγχο του αριθμού των επιβατών και της χρήσης μάσκας, έθεσε σε κίνδυνο τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας.

Δείτε ακόμα:  Λαύριο: Η απίστευτη κατάθεση του 30χρονου εμπρηστή - Πως έβαλε τις φωτιές

Ο τελευταίος, προκειμένου να ελέγξει αν έρχεται αυτοκίνητο, αναγκάστηκε να βγει μπροστά από το λεωφορείο, μ’ αποτέλεσμα να γλιτώσει το τροχαίο την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, και άλλοι οδηγοί αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της μηδενικής ορατότητας, με τον οδηγό του λεωφορείου να προσπαθεί να τους διευκολύνει μέσω… κορναρισμάτων και νοημάτων.

Πηγή: astinomiko.gr