Μπουρνούς για “Δίκτυο Κατοίκων Ντραφίου”: Να μετονομαστεί σε “Δίκτυο Παραπληροφόρησης”

Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς με τίτλο “Αφιερωμένο στα δίκτυα παραπληροφόρησης” αναφέρει:

Το “Δίκτυο Κατοίκων Ντραφίου” προτείνω να μετονομαστεί σε “Δίκτυο Παραπληροφόρησης Ντραφίου”, αφού επέλεξαν σε απόλυτη συστοιχία με παραγωγούς μικροπολιτικής, τύπου πολιτικών καταστημάτων ΑΒ, και σε ένα ντελίριο παραισθήσεων, ενεργώντας συνειδητά για να παραπλανήσουν τα οπτικά ερεθίσματα των πολιτών και να τους πείσουν ότι τάχα η δημοτική αρχή δεν ήταν, δεν είναι πάντα εκεί που πρεπει, ότι τάχα δεν εκτέλεσε εργολαβίες αποχλοόσεων στον ορεινό όγκο του Πικερμίου,, ότι τάχα δεν κινητοποίησε τους μηχανισμούς της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΠΑΠ, της ΠΕΔΑ για καλύτερη πολιτική προστασία,ότι τάχα δεν βλέπει τη βελτίωση και την με γεωμετρική πρόοδο κάθε χρόνο αναβάθμιση των επεμβάσεων μας, ότι τάχα η κοινωνία έκανε το δικό της χρέος και η δημόσια διοίκηση όχι.
Τέτοιες γκεμπελικες και συνάμα μηδενιστικές πρακτικές ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ και δεν χωράνε στην νοοτροπία ενός δήμου και μιας διοίκησης που αναγνωρίζεται για το τεράστιο έργο που επιτελεί από το σύνολο της αυτοδιοικητικής οικογένειας αλλά και από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Άλλες μειονοτικές απόψεις προφανώς έχουν θέση σε μία δημοκρατική κοινωνία αλλά δεν διαμορφώνουν την τελική εικόνα.
Όλοι αυτοί που επιχειρούν να διαμορφώσουν με ανακρίβειες μια εικονικη πραγματικότητα αποκαλύφθηκαν με την ιστορία των τηλεμετρικων στοιχείων και την πλήρη δικαίωση της δημοτικής αρχής.

Μια μάχη που προπαγανδησαν δίχως πραγματικό νόημα.

Αλλά έτσι είναι όσοι επιχειρούν τη διαστροφή της πραγματικότητας. Δεν έχουν αιτία,, μόνο εμμονές.
Πάντα όμως την τελική εικόνα διαμορφώνει μόνο το έργο που καθημερινά αντικρίζουν οι πολίτες σε όποια κατεύθυνση και αν κοιτάξουν, τη βοήθεια που παρέχει η δημοτική αρχή προς κάθε κατεύθυνση, η υιοθέτηση μιας συνολικής πολιτικής μη διάκρισης των πολιτών άλλα ισονομίας και ισοπολιτείας.

Οι πολίτες βλέπουν ότι πραγματικά προχωράμε μπροστά για να φτιάξουμε έναν τόπο που αξίζει να ζούμε.

Αυτό ειναι πασιφανέστατο, χωρίς να χρειάζεται να μπούμε στην απαρίθμηση ενός μακρύ καταλόγου έργων και επεμβάσεων βελτίωσης της ποιότητας της ζωής μας.

Βελτίωση σε έναν τόπο που τον κληρονομήσαμε με πολλά προβλήματα αλλά τον διαμορφώνουμε όπως τον οραματιζόμαστε με συνέπεια, συνέχεια και πολλή δουλειά.

Προχωρώντας μπροστά και αφήνοντας πίσω όλους αυτούς που θέλουν να μας κρατήσουν στο παρελθόν και σε πολιτικές του “εμπρός προς τα πίσω”.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω το σύνολο του προσωπικού του δήμου, αλλά και των πολιτών για τη συνεργασία η οποία μας στέλνει πιο ψηλά.

Και σίγουρα ο τόπος μας με τον προγραμματισμό και το έργο που επιτέλους θα ξαναπρασινίσει στο ορεινό Πικέρμι, θα γίνουν τα ολοκληρωθουν τα έργα υποδομής που έχουμε εξαγγείλει, θα ολοκληρωθούν τα σχέδια πόλης και οι νέες χρήσεις γης που προγραμματίζουν με την κεντρική κυβέρνηση, όπως δείχνει και η σημερινή ανάρτηση τριών πολεοδομικών ενοτήτων, θα φτιάξουμε έναν Δήμο ζηλευτό.
Πάμε μπροστά…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.