Μπουρνούς για Βασιλόπουλο: Επιστρατεύει γκεμπελικές μεθόδους για να επιτύχει τον στόχο του

Σκληρή ανάρτηση από τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς με στόχο τον πρώην Αντιδήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλο, με αφορμή τις αναρτήσεις του δεύτερου για τη δημιουργία ΚΤΕΟ επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο Πικέρμι

Στην ανάρτηση του ο κ. Μπουρνούς αναφέρει:

Ο κ. Βασιλοπουλος γνωστός πλέον για τον τρόπο που εκλαμβάνει τα θέματα, βάζοντας τα στη ζυγαριά της μικροπολιτικης και κάνοντας τον ισορροπιστη μεταξύ νομιμοτητας και ψήφων, δεν διστάζει για να επιτυχει το στόχο του να επιστρατεύει και γκεμπελικες μεθόδους.

Προς τους πολίτες απευθυνόμενος – και όχι προς τον ίδιο αφού δείχνει αδιάφορος για την αλήθεια – καταθέτω τα κατωθι:

1. Προφανώς δεν υπάρχουν “σχέδια της δημοτικής αρχής” όπως δολίως ο κ. Βασιλόπουλος ισχυρίζεται, αλλά αίτηση ιδιωτη για δημιουργία συγκεκριμένη επιχείρησης ΚΤΕΟ επί της Λ. Μαραθώνος.

2. Ο δημοτική αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα του αιτήματος και θα αποφανθεί δια των οργάνων της, στοιχιζομενη πλήρως με την νομιμότητα και όχι με τα “θέλω” που δεν ικανοποιούν τη νομιμότητα, αλλά τα μικροπολιτικα ή προσωπικά συμφέροντα

3. Τις χρήσεις γης η δική μας δημοτική αρχή, τις βρήκε θεσμοθετημενες από το 2004 ( ΦΕΚ 270 Τεύχος Τέταρτο) για τις οποίες μερημνησε η τότε διοίκηση της κοινότητας Πικερμίου, χωρίς τη συνδρομή άλλου αυτοδιοικητικού οργανισμού, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των οργάνων και των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι και δεν προσέβαλα ουδεποτε το συγκεκριμένο ΦΕΚ, ούτε βέβαια και η τότε διοίκηση της Νομαρχιας είχε καμία αντίρρηση.

4. Διαβεβαιωνουμε όλες τις μεριές ότι θα ακολουθηθεί η νομιμότητα, χωρίς παρεκλισεις.

5. Σχετικά με τις ανακοινώσεις των οψιμων ενδιαφερομενων τους παραδιδουμε στην κρίση των πολιτών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.