Μπουρνούς: Οι επιχορηγήσεις στα αθλητικά σωματεία, η αλλαγή του χλοοτάπητα & η πρόταση για τις Ακαδημίες


Για τις επιχορηγήσεις στα αθλητικά σωματεία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, αλλά και για το πότε θα αλλαχθεί ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Ραφήνας και η αλλαγή που θα αφορά τις Ακαδημίες, μίλησε ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς στην κοπή της πίτας της Θύελλας Ραφήνας.


Ο κ. Μπουρνούς ανέφερε πως όταν ανέλαβε η παρούσα δημοτική αρχή, δεν δίνονταν επιχορηγήσεις στα αθλητικά σωματεία από τον Δήμο. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, η παρούσα δημοτική αρχή έχει καταφέρει, όχι μόνο να δώσει επιχορηγήσεις, αλλά να αυξήσει το ποσό, από τα 30.000 ευρώ στα 70.000 ευρώ.

Όσο αφορά την αλλαγή του χλοοτάπητα, ο κ. Μπουρνούς είπε πως μέσα στον Φεβρουάριο, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, και πως μετά από συνεννόηση με τα αθλητικά σωματεία, θα ξεκινήσουν οι εργασίες, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα.

Τέλος είπε πως, ο ίδιος μαζί με μία αντιπροσωπεία αιρετών και ανθρώπων του ποδοσφαίρου, επισκέφτηκε τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, ο οποίος αποδέχθηκε πρόταση του, η οποία αφορά την επιδότηση των Ακαδημιών των ομάδων από τον Δήμο, ώστε να υπάρχει γιατρός, φυσιοθεραπευτής κτλ.

Δείτε το βίντεο