Μπουρνούς: «Ή τα μαζεύετε κε Βασιλόπουλε, ή θα σας κάνω μήνυση»


Ξεκάθαρος όσον αφορά τη θέση τη δική του, όσο και της δημοτικής αρχής ήταν ο Δήμαρχος Βαγγ. Μπουρνούς χθες στο δημοτικό συμβούλιο απέναντι στον κ. Βασιλόπουλο για το Πάρκο Καραμανλή.


«Για πρώτη φορά στην πολιτική μου ζωή, αν δεν ανακαλέσετε, σας δηλώνω ότι θα φέρω θέμα και θα σας γίνει μήνυση διότι θίγεται άμεσα ο Δήμος» είπε ο κ. Μπουρνούς και συνέχισε: «Οι επενδύσεις αναφέρονται σε κάποιες παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν αλλιώς θα πρέπει να παραδώσει ο επιχειρηματίας πίσω τον χώρο. Δημιουργούμε στο πάρκο Καραμανλή έναν χώρο ασφάλειας και ο κ. Βασιλόπουλος προσπαθεί να το αμαυρώσει. Αν δεν ανασκευάσει θα υποστεί τις συνέπειες».

«Όσον αφορά το πάρκο Καραμανλή είναι γνωστό ότι ο χώρος είχε εγκαταλειφθεί. Υπάρχει τώρα ένας ιδιώτης, όπως και ο δήμος και η ΔΕΑΑΠ που προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να τα βάλουν όλα σε λειτουργία. Υπήρξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα ενέργειες για να σταματήσουν την λειτουργία, όπως οι βανδαλισμοί στο αναψυκτήριο’.

Και για την εκδήλωσε ανέφερε: «Είναι μία εκδήλωση για να χαρούμε όλοι τον χώρο. Στην πρώτη παράγραφο της ανακοίνωσής σας κ. Βασιλόπουλε λέτε για κρυφή συνεργασία του Δήμου με τον επιχειρηματία. Θα πρέπει να ανακαλέσετε αλλιώς να πάρετε τις ευθύνες σας. Οι προσφορές κατατέθηκαν όχι στο γραφείο της Διευθύνουσας Συμβούλου όπως ψευδώς λέτε, αλλά σε ανοικτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της ΔΕΑΑΠ. Οι οικονομικοί όροι δεν αλλάχθηκαν από την αρχική προκήρυξη».

Και τέλος πρόσθεσε: «Επειδή κάποιοι είπαν για οικονομικά υγιή δήμο, να σας πω ότι ο δήμος χρωστούσε όπως και η ΔΕΑΑΠ. Δεν παρέδωσαν κάποια υγιή κατάσταση».


Διαβάστε επίσης