Μπράβο Hello! Super party για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς (φωτό)

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή των HELLO RAFINAS KAI ARTEMIDAS στο παραθαλάσσιο RICCI CAFÉ BAR….

Το ανθοπωλείο ΝΟΥΦΑΡΟ και η Κατερίνα Λύγκου από νωρίς στόλισε το χώρο για να υποδεχθεί τον κόσμο. Ο Μάκης Τουρλής η Μαίρη Σέιμαν όπως και η κα Χρύσα Παπαντωνίου διευθύντρια του Hello Artemidas υποδέχτηκαν τον κόσμο στην είσοδο.

Οι μαθητές και μαθήτριες των δύο κέντρων κατέκλυσαν από τις 6μμ την παραλία μπροστά στο καφέ και κολύμπησαν υπό την επίβλεψη του ναυαγοσώστη Ομηρου Καλικάκη ο οποίος κλήθηκε από τα HELLO για την συγκεκριμένη εκδήλωση και χόρεψαν και έπαιξαν με τους καταπληκτικούς ανιματέρ υπό τους ήχους μουσικής και απόλαυσαν το υπέροχο face painting όλα αυτά από την εξαιρετική ομάδα του Bobos Club μόνιμου συνεργάτη των HELLO εδώ και πολλά χρόνια.

Και φυσικά τίποτα δεν τελείωσε στις 8μμ Οι μαθητές και οι μαθήτριες αφού απόλαυσαν ένα μικρό σνακ με τη συνοδεία του απαραίτητου χυμού και του αγαπημένου πλέον ντόνατ από τα Νανού Αρτέμιδας συνέχισαν να διασκεδάζουν, μαζί με τους γονείς τους αυτή τη φορά, αφού ο Κωνσταντίνος Τουρλής με τους φίλους του Νίκο Περράκη και Φοίβο Ανδριόπουλο πήραν τη σκυτάλη και με μία acoustic συναυλία κατάφεραν για δεύτερη φορά στην ίδια εκδήλωση να ξεσηκώσουν τους πάντες μικρούς και μεγάλους.

Γονείς μαθητές μαθήτριες καθηγητές και καθηγήτριες χόρεψαν ελληνικές και ξένες επιτυχίες και στο τέλος εξουθενωμένοι αλλά και ενθουσιασμένοι αποχώρησαν δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά και το επόμενο πάρτυ.

Για μια ακόμα φορά τα HELLO απόδειξαν ότι δεν λογαριάζουν τίποτα προκειμένου οι μαθητές και μαθήτριες να απολαύσουν μια υπέροχη γιορτή!!!! Και προφανώς έχουν αποδείξει όχι λίγες φορές ότι εκτός από μια άρτια εκπαίδευση σέβονται μαθητές μαθήτριες και γονείς και είναι έτοιμοι να προσφέρουν!!!!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!!