«Μυστική» λειτουργία του iPhone επιτρέπει στους χρήστες να κρυφακούν συζητήσεις!

Η «μυστική» λειτουργία του iPhone επιτρέπει στους χρήστες να ακούν καθαρά τις συζητήσεις που γίνονται μέχρι και 15 μέτρα μακριά. Πώς θα την ενεργοποιήσετε.

Μια λειτουργία του iPhone που δεν είναι γνωστή στους περισσότερους χρήστες αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, Elizabeth Henstridge, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Πρόκειται για τη λειτουργία που ονομάζεται «Ζωντανή ακρόαση» και επιτρέπει στους χρήστες να ακούν καθαρά συζητήσεις που γίνονται μέχρι και 15 μέτρα μακριά τους, σαν να βρίσκονταν δίπλα στην πηγή του ήχου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία και να φορέσουν τα ακουστικά τους.

Δείτε ακόμα:  Τα Hello Ραφήνας - Αρτέμιδας, σας περιμένουν στην Έκθεση Franchise

Ουσιαστικά, η Ζωντανή Ακρόαση επιτρέπει στο κινητό σας να λειτουργεί σαν μικρόφωνο, το οποίο μεταδίδει τον ήχο πίσω στα ακουστικά σας. Επιτρέπει στον χρήστη να ακούσει μια συζήτηση που γίνεται σε ένα θορυβώδη χώρο, ή σε μεγάλη απόσταση από τον ίδιο.

Πώς θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία της Ζωντανής Ακρόασης

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τα ακουστικά σας. (Αυτό το κόλπο δουλεύει με τα AirPods, αλλά και με τα Powerbeats και τα AirPods Max).

Δείτε ακόμα:  Πως να μιλήσουμε στα παιδιά για το διαζύγιο

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις» του κινητού σας και επιλέξτε το «Κέντρο Ελέγχου». Έπειτα, πατήστε πάνω στο πράσινο σήμα που βρίσκεται δίπλα στην επιλογή «Ακοή».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Για να χρησιμοποιήσετε την Ζωντανή Ακρόαση θα πρέπει να πάτε στην αρχική οθόνη του κινητού σας και να ανοίξετε το κέντρο ελέγχου, σέρνοντας το δάχτυλό σας από πάνω προς τα κάτω.

Τότε, θα δείτε ένα εικονίδιο που απεικονίζει ένα αυτί. Εάν πατήσετε πάνω του θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία της Ζωντανής Ακρόασης.

Δείτε ακόμα:  Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι Τούρκοι δεν μπορούν να αγοράσουν iPhone

Δείτε την φωτογραφία:

ieidiseis.gr