ΝΑΝΟU Donuts στη Ραφήνα! Λειτουργούν υπό νέα διεύθυνση

Από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου τα ΝΑNOU Donuts έχουν το «δικό» τους «σπίτι» στη Ραφήνα. Λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και πλέον μπορείτε να μας επισκεφθείτε στη Λ. Φλέμινγκ 39 και να επιλέξετε τις πεντανόστιμες λιχουδιές μας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα απολαυστικά μας γλυκά αλλά και αλμυρά ντονατσάκια. Cronuts με μισή ζύμη Donut και μισή κρουασάν! Σε 3 υπέροχες γεύσεις! Βανίλια-πραλίνα+βατόμουρο. Και όχι μόνο… Έχουμε επίσης πραλίνα φουντουκιού, πραλίνα Bueno, ταχίνι με μέλι και χυμό ρόδι και πολλές πολλές γεύσεις για τους πιο απαιτητικούς.

Όσον αφορά τους μικρούς μας φίλους; Το Nanou donut είναι ένα γλυκό που προσφέρει μέγιστη απόλαυση λόγω της αγνής και πλούσιας σοκολάτας που εμπεριέχει. Τα 100% αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά, η μεγάλη ποσότητα σοκολάτας, η ποικιλία στη γεύση, η παιδική εμφάνιση με τα χαρούμενα χρώματα δημιουργεί την αίσθηση ότι τα Nanou Donuts ανήκουν στα παιδιά και είναι αλήθεια!!
Η τιμή τους είναι τέτοια που οι γονείς μπορούν να οργανώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη το πάρτι των παιδιών τους και τις περισσότερες φορές συνδυάζουν τα γλυκά donuts και με αλμυρές Nanou λιχουδιές.

Οι συσκευασίες του κιλού μάλιστα αποτελούν την ιδανική πρόταση για τη βάφτιση, το πάρτι της γιορτής ή των γενεθλίων ή ακόμη και για ένα ολοκληρωμένο κέρασμα στο σχολείο.
Πολλοί είναι αυτοί που σχηματίζουν και τούρτα από μικρά nanou donuts που κερδίζει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα.

Κοντά σας και στα ευχάριστα γεγονότα

Πλέον τα Nanou Donuts αποτελούν παράδοση στις γλυκές απολαύσεις και γι’ αυτό έχουν αποκτήσει περίοπτη θέση και στους γάμους για να ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.
Η ποικιλία των γεύσεων σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές δημιουργίες στην οργανωμένη διαδικασία παραγωγής προσθέτουν ένα ατμοσφαιρικό τόνο στο γαμήλιο τραπέζι και απόλαυση που απογειώνει την libido μετά από χορό και τραγούδι.
Στα Nanou Donuts δεχόμαστε εξειδικευμένες παραγγελίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας για να παραλάβετε ολόφρεσκα τα nanou donuts την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας και πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν από σήμερα κιόλας στη Λ. Φλέμινγκ 39 στη Ραφήνα!
Τηλ επικοινωνίας 22940 31033

Διαβάστε επίσης