Ναταλία Γερμανού: Όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες μετά τον καβγά Γεωργούλη με Τσουρό

Έντονος διαπληκτισμός συνέβη στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ανάμεσα στον Αλέξη Γεωργούλη και τον Κώστα Τσουρό για το μισθό του ευρωβουλευτή. Η ένταση ξεκίνησε με τον Κώστα Τσουρό να κάνει λόγο για τις δηλώσεις του Γεωργούλη σχετικά με τα 25.000 ευρώ που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής. Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο ηθοποιός του είπε: «Αν έχεις λάθος, εσύ να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς» και υπήρξε έντονη λογομαχία. Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την αντιπαράθεση του Αλέξη Γεωργούλη με τον Κώστα Τσουρό και μίλησε για το τι συνέβη όταν έκλεισαν οι κάμερες.

«Ο Αλέξης δεν θα είχε ποτέ την απαίτηση να παραιτηθεί ο Κώστας αν είχε λάθος, ούτε ο Κώστας θα είχε την απαίτηση να παραιτηθεί ο ευρωβουλευτής. Εγώ το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία, με τη διάθεση να το λήξω όσο πιο γρήγορα γινόταν, γιατί δεν ήθελα ούτε ο Κώστας να νιώσει άβολα, αλλά κυρίως δεν πρέπει να ξεχνάω ότι είμαι οικοδέσποινα και εκείνη τη στιγμή φιλοξενώ έναν άνθρωπο. Δεν έγινε τίποτα κακό, μίλησαν μεταξύ τους, και από ότι ξέρω μίλησαν και για πολλή ώρα το βράδυ στο τηλέφωνο. Ο Κώστας Τσουρός στην κάμερα της εκπομπής σχολίασε λέγοντας «Το παίρνω ως αστείο αυτό».

Κώστας Τσουρός: Απαντά στον Αλέξη Γεωργούλη – «Ούτε εμπαθής είμαι ούτε τίποτα άλλο»

Δείτε ακόμα:  Σπόντα Βαγγ. Περρή για Γιώργο Λιάγκα: «Ήταν ρίσκο, το όπλο μπορεί να γίνει σφεντόνα»

Μια μέρα μετά το συμβάν που έλαβε χώρα στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» ο Κώστας Τσουρός επανήλθε για να απαντήσει στον ηθοποιό, παρουσιαστή και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη. Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής (29/11), είπε τα εξής: «Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα επειδή έγινε χθες αυτή η αμήχανη στιγμή η οποία ήταν ατυχής στιγμή και συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να έχει γίνει. Λοιπόν, το κακό ξεκίνησε από την αρχή γιατί εγώ δεν εξέφρασα ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου στον Αλέξη Γεωργούλη εδώ στον αέρα. Δηλαδή εγώ είχα ακούσει ότι έλεγε τα έξοδα για το γραφείο μισθό, αυτό είχα ακούσει και εκεί ήταν η ένσταση μου.

Δείτε ακόμα:  Τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν - Ποιοι είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη (βίντεο)

Χθες, λοιπόν, πάνω σε αυτή την αμηχανία, δεν του έδωσα να καταλάβει τι εννοώ και ακούστηκε σαν να θέλω να πω κάτι άλλο και σαν να του είπα ότι δεν είπε ότι είπε ότι είναι για τα έξοδα γραφείου. Εμένα η ένσταση μου ήταν στο ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου. Αυτό ως προς το εδώ (…) Μετά, λοιπόν, μίλησα στο τηλέφωνο με τον Αλέξη Γεωργούλη και ακούσαμε τη συνέντευξη όπου εγώ ερμήνευσα αυτό που είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου, ο Αλέξης Γεωργούλης μού είπε ότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν εννοούσε αυτό και εννοούσε κάτι άλλο. Αν ακούσεις τη συνέντευξη και στη συνέχεια, σε άλλο σημείο, ξεκαθαρίζει τι εννοεί με το μισθός.

Δείτε ακόμα:  Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Αγγελική Λάμπρη (φωτό)

Οπότε στο συγκεκριμένο κομμάτι ήταν θέμα ερμηνείας δικής μου και ο Αλέξης είπε κάτι άλλο και εγώ το ερμήνευσα διαφορετικά με βάση αυτό που άκουσα. Λύθηκε το θέμα. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να μην θεωρεί ο Αλέξης και κανένας ότι υπάρχει εμπάθεια από μεριάς μου στον Αλέξη Γεωργούλη, όπως δεν υπάρχει σε κανέναν. Ούτε εμπαθής είμαι ούτε τίποτα άλλο. Την δουλειά μας κάνουμε. Το θέμα είναι απλά ότι, επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης τυγχάνει να είναι και πολιτικός, για μένα θεωρώ ότι ένας πολιτικός πρέπει να κρίνεται πιο αυστηρά. Γι’ αυτό ήταν η στάση μου τέτοια. Από και πέρα λύθηκε με τον Αλέξη. Αυτά».

ethnos.gr