Ναταλία Γερμανού: Τι ζήτησε από τον Alpha όταν έμαθε πως ο Τσουρός αναλαμβάνει αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Τσολάκη;

Από το Πρωινό της Φαίης Σκορδά και τον ΑΝΤ1 βρέθηκε στον ALPHA στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Μετά από λίγους μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, ανέλαβε μάλιστα και άλλο πόστο, την αρχισυνταξία της εκπομπής «Τι λέει;». Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. Αλήθεια πως αντέδρασε η Ναταλία Γερμανού όταν πληροφορήθηκε πως ο συνεργάτης της θα αναλάβει αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

«Τον έβλεπα στο πρωινό της Φαίης και μου άρεσε πολύ. Έχει ένα αντιφατικό χαρακτηριστικό: μπορεί να πει τις πιο δηλητηριώδεις ατάκες με το πιο αστραφτερό χαμόγελο. Είναι ο ορισμός του «σφάζει με το βαμβάκι». Είναι και πολύ καλός δημοσιογράφος. Το κανάλι σύντομα αντιλήφθηκε την αξία του και γι’ αυτό έγινε η πρόταση να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ελένης», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα:  Κατερίνα Τσάβαλου: Έχασα τη δουλειά επειδή είπα "όχι" - Η καταγγελία της ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όχι μόνο δεν με πείραξε, αλλά χάρηκα κιόλας. Απλώς, για να δικαιολογήσω και το «κλασική γκρινιάρα Καρκίνος», ζήτησα να μη μου τον πάρουν εντελώς από την εκπομπή. Να μη νιώσω πως τον χάνω. Γιατί το έχω κι αυτό το κτητικό, το «δικός μου είναι». Κατά τα άλλα, όλα καλά!», λέει η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη της στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο.

zappit.gr