Νατάσα Παζαΐτη: Οι άγνωστες επιτυχίες και το πολύ σημαντικό έργο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Σύνθημα της ελληνικής συμμετοχής ήταν «Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη» και σύμφωνα με την κυρία Παζαΐτη το χρηματικό έπαθλο της πρώτης θέσης θα δοθεί για τη στήριξη προγράμματος νοσηλείας στο σπίτι για ασθενείς με καρκίνο!

Γενικά η Νατάσα Παζαΐτη ακολούθησε την τακτική του συζύγου της. Οπως ο Κώστας Καραμανλής αποσύρθηκε στα στη Ραφήνα, έτσι και η κυρία Παζαΐτη βρέθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο ερώτημα του τι κάνει αυτές τις ημέρες η κυρία Παζαΐτη ήρθε να απαντήσει ένα ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ: Η ελληνική συμμετοχή από το ιατρικό κέντρο της πρώην κυρίας Πρωθυπουργού και από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βασταρδή, ο οποίος -όπως γράφει το πρακτορείο- «εικονοποίησε την ιδέα της κυρίας Παζαΐτη», κέρδισε την πρώτη θέση στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition.

H Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μέλη της είναι οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές και σύμβολό της το ροζ χειρουργικό γάντι.

Δείτε ακόμα:  Νέες εξελίξεις με Μπεκατώρου - Κακλαμανάκη: Ζητούν να καταθέσουν οκτώ νέοι μάρτυρες

Το Κέντρο Υγείας Μαστού-Νατάσα Παζαϊτη, έλαβε μέρος στον διαγωνισμό για δεύτερη συνεχή χρονιά, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών (ΚΕΦΙ). Το χρηματικό έπαθλο, σύμφωνα με την κ. Παζαΐτη, θα δοθεί για την ενίσχυση και υποστήριξη του νέου προγράμματος που προσφέρει νοσηλεία στο σπίτι στους ασθενείς με καρκίνο.

Με σύνθημα «Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη» η ελληνική συμμετοχή κατέκτησε την πρώτη θέση φέτος στον διαγωνισμό, χάρη στη δουλειά του Γιάννη Βασταρδή και της δημιουργικής του ομάδας (styling Dimitris Scwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotakou, ass. phot. Eleutheria Motaki).

Δείτε ακόμα:  Γώγος: Το δίωρο για τα καταστήματα πρέπει να τηρείται αυστηρά – Πότε θα ανοίξει η εστίαση

Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή, τόνισε σε ευχαριστήριο μήνυμά της η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού μόλις ενημερώθηκε για την επιτυχία στον διεθνή διαγωνισμό.

«Νικήσαμε», έγραψε σε μήνυμα της στο Facebook. «Χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο έστειλαν τη φωτογραφία μας στην πρώτη θέση του διαγωνισμού Pink Glove Photo Competition. Η συμμετοχή μας με μήνυμα «Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη», ταξίδεψε στον κόσμο για να βάλει το λιθαράκι της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Είμαι πολύ συγκινημένη όχι μόνο για τη νίκη αλλά για την εμπιστοσύνη, την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε με όλους τους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας: την ψήφο, τις κοινοποιήσεις και τα τρυφερά και ενθαρρυντικά σας μηνύματα. Και είμαι πολύ περήφανη που με το χρηματικό βραβείο που αντιστοιχεί στην πρώτη θέση θα ενισχύσουμε το «Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών) – Δίπλα στον ασθενή και την οικογένειά του» στο νέο πρόγραμμα κατ’ οίκον νοσηλείας που προσφέρει σε ασθενείς με καρκίνο: Θα νιώσουν την αγάπη μας.

Δείτε ακόμα:  Συνεχίζεται το κύμα συμπαράστασης στη Σοφία Μπεκατώρου

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος. Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο φωτογράφο Γιάννη Βασταρδή και την δημιουργική του ομάδα (styling Dimitris Nireas Schwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotonakou,ass.phot.Eleutheria Motaki).

europost.gr