Νέα αποκάλυψη για τη Μέγκαν: Δεν είχε καμία πρόθεση να μείνει στη Βρετανία μετά τον γάμο

Φωτογράφος των Ανακτόρων αποκάλυψε την πραγματική πρόθεση της Μέγκαν Μαρκλ η οποία δεν είχε κανέναν σκοπό να ζήσει στη Μεγάλη Βρετανία μετά τον γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι, όπως υποστήριξε. Ο βετεράνος φωτογράφος Άρθουρ Έντουαρντς, 79 ετών, είπε ότι η Μέγκαν δεν είχε σχέδιο να ζήσει στη χώρα, παρά το γεγονός ότι ξόδεψε 2,4 εκατ. λίρες για την ανακαίνιση του Φρόγκμορ Κότατζ. Υποστήριξε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έγινε εντελώς “ξινός” μετά τον γάμο με τη Δούκισσα του Σάσεξ. Μιλώντας στο TalkRadio, ο Έντουαρντς είπε: “Όλη αυτή η ανακαίνιση στο Φρόγκμορ και τα χρήματα που ξόδεψαν σ’ αυτήν, κι όμως δεν είχε πρόθεση να μείνει εκεί”.

Ο Άρθουρ που φωτογραφίζει τον Δούκα του Σάσεξ από τότε που γεννήθηκε, περιέγραψε την αλλαγή που είδε ότι συνέβη στον Χάρι απέναντι στον Τύπο. “Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει εντελώς ξινός. Δεν μου μιλά εδώ και έναν χρόνο. Τον φωτογραφίζω από τη γέννησή του και όλα εξαιτίας της”. Εξήγησε επίσης ότι τα Μέσα ζήτησαν να οργανωθεί μία συνάντηση με τη Δούκισσα σε τρεις περιπτώσεις, αλλά ποτέ δεν συνέβη. “Νομίζω τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Χάρι ήταν “εντάξει, ας φύγουμε από εδώ όσο γρηγορότερα μπορούμε τώρα. Είναι γελοίο”. Όσο για τη μετεγκατάσταση της οικογένειας στο Λος Άντζελες, ο φωτογράφος υποστήριξε ότι ο τρόπος με τον οποίο η Μέγκαν άλλαξε ρούχα και πήγε κατευθείαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου για το Λος Άντζελες έδειξε πως δεν είχε καμία πρόθεση να ζήσει στη Μεγάλη Βρετανία. Δεν είναι στα σχέδιά της και σέρνει μαζί της τον Χάρι και δυστυχώς αυτός ακολουθεί”.

Τα σχόλια έρχονται λίγες ημέρες μετά τις αιχμές που άφησε ο Χάρι κατά της γιαγιάς του και της διοίκησης της Κοινοπολιτείας, με τον φωτογράφο να σημειώνει ότι ο πρίγκιπας έχει χάσει την πλοκή και θα πρέπει να σταματήσει να ακούει τη σύζυγό του. Γράφοντας στη Sun ο Έντουαρντς παρατήρησε: “Ο πρίγκιπας Χάρι δικαιούται να έχει τις απόψεις του, αλλά να επικρίνει την Κοινοπολιτεία, την οργάνωση που βρίσκεται στην καρδιά της γιαγιάς του, δείχνει ότι έχει χάσει την πλοκή”.

Πηγή: Daily Mail, Πηγή φωτό: ΡΑ