“Αν κρατούσα το στόμα μου κλειστό θα ήμουν στο MasterChef”

Για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 και όχι μόνο μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ο γνωστός σεφ και η εκπομπή «Food n’ Friends» μετακόμισε από τον ΣΚΑΪ στο κανάλι του Αμαρουσίου μετά το κόψιμό της. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναφέρθηκε στη συνεργασία αυτή λέγοντας ότι ήταν κάτι που επιθυμούσε.

«Η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι ήθελα να είμαι στον ΑΝΤ1, δεν τα βρήκαμε και γι’ αυτό πήγαμε στον ΣΚΑΙ. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που θα ήθελα να είμαι, το παλεύω πάρα πολλά χρόνια. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πρότζεκτ όλη αυτή τη 10ετή πορεία της τηλεόρασης και ποτέ δεν έκατσε κάτι. Αλλά φέτος είναι η χρονιά μας. Μιλάμε για μια παραλλαγή του Food n’ Friends, θα είμαι πάλι με τον Ηλία Φουντούλη, θα είναι όλη η ομάδα πίσω από τις κάμερες… Θα διαφοροποιήσουμε λίγο το κόνσεπτ, πάλι θα έχουμε καλεσμένους, χαλαρή κουβέντα, μαγειρική, φαγητό…» σημείωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο γνωστός σεφ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο MasterChef.

Ήταν άλλωστε κριτής τόσο στους δύο κύκλους που μεταδόθηκαν από το Mega όσο και στον έναν του Star. Όπως σημείωσε, διαφώνησε με την επιλογή της παραγωγής να δοθεί έμφαση στο ριάλιτι κομμάτι. Ωστόσο όπως τόνισε αν κρατούσε το στόμα του κλειστό θα ήταν ακόμη στην κριτική επιτροπή.

«Δεν ζήλεψα που πέρυσι δεν έκανα το MasterChef. Αν ζήλευα, θα το είχα κάνει, θα κρατούσα το στόμα μου κλειστό και θα ήμουν. Είχε κλείσει ο κύκλος για μένα, είχα κουραστεί και δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω αυτό το κόνσεπτ άλλο. Δεν συμφωνούσα με τον τρόπο που θέλανε να γίνει, δεν μου ταίριαζε το ριάλιτι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

dailymedia.gr