Νέα καταγγελία κατά του γνωστού ηθοποιού από την Μελίνα Κυριακοπούλου: “Την ώρα του αυτοσχεδιασμού έκλεισε τα φώτα και έκανε…”

Η Μελίνα Κυριακοπούλου άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας της και συγκεκριμένα το 1995 στις ακροάσεις της παράστασης “Η Μελωδία της ευτυχίας”.

“Η ανάρτηση αφορά τη δική μου τοποθέτηση σχετικά με τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας που έκαναν η Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη και τις συγχαίρω. Ναι έχω βιώσει το γεγονός και το έχω δημοσιοποιήσει στο Facebook. Είμαι σε θέση σήμερα να ξέρω ότι πρέπει να με είχε εντοπίσει και να με είχε παγιδεύσει. Θυμάμαι ότι είχα συμμετάσχει σε ακρόαση για την παράσταση “Μελωδία της Ευτυχίας” ήταν παρών ο εν λόγω κύριος στη διαδικασία διαλογής που απαιτούσε να συμμετέχουν οι ηθοποιοί για να επιλεγούν για τον ρόλο των μοναχών.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το άτομο αυτό μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να παραστώ σε άλλη ακρόαση που έκανε για έργο που θα σκηνοθετούσε ο ίδιος. Εγώ πήγα με χαρά και ελπίδα ότι ίσως συνεργαστώ, τελείως ανυποψίαστη για ότι θα συνέβαινε. Βρέθηκα σε ένα κλειδωμένο θέατρο που δεν υπήρχε άλλη ηθοποιός. Το γεγονός ότι δεν ήταν εκεί κανένας άλλος βοηθός, σκηνοθέτης, τεχνικός με έβαλε σε ανησυχία. Μια γυναίκα έχει ένα ένστικτο αλλά εγώ δεν το άκουσα εκείνη τη στιγμή που μου είπε “σήκω φύγε”. Αυτός κατάλαβε την αμηχανία μου και μου είπε να χαλαρώσω, ήταν ευγενικός στην αρχή και με οδήγησε μέσα στο θέατρο. Την ώρα του αυτοσχεδιασμού έκλεισε τα φώτα και έκανε τα πράγματα που ταιριάζουν με αυτά που καταγγέλθηκαν.

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler 5/5: Η νικήτρια ομάδα του Επάθλου επικοινωνίας και τα παρατράγουδα

Έχω συγκλονιστεί που η καταγγελία έχει προσελκύσει κι άλλες πολλές συναδέλφους. Εγώ τη βίωσα μόνη μου και μέχρι να βρεθώ απόφοιτος στο τρίτο έτος και να ακούσω τι έχει συμβεί από την κυρία Λάμπρη, γι’ μια ακόμη φορά συναισθάνθηκα το θυμό και την οργή της. Ήταν μόλις 23 χρονών.
Εγώ όταν έγινε το περιστατικό ένιωσα αδύναμη, φοβισμένη, όμως τελικά βρήκα τη δύναμη να φύγω τρέχοντας προς την έξοδο και του φώναξα “ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί αν δεν το κάνεις θα σπάσω τα τζάμια” και το θυμάμαι ακόμα. Πρόκειται για πάρα πολύ τραυματική εμπειρία“, είπε βουρκωμένη η Μελίνα Κυριακοπούλου.

Δείτε ακόμα:  Σε κελί με τα… καλύτερα παιδιά της 6ης πτέρυγας του Κορυδαλλού έκανε Πάσχα ο Μένιος. Οι απαιτήσεις, οι υστερίες και οι απειλές στο γραφείο του ανακριτή

Δες το βίντεο:

tlife.gr