Νέα κραυγή αγωνίας για τον Γιώργο Μαρίνο!

Εδώ και τέσσερα χρόνια τα ίχνη του έχουν χαθεί, όπως έχει κατ΄ επανάληψη αποκαλύψει το PatKiout.gr. Φίλοι καρδιάς που επί δεκαετίες στάθηκαν στο πλευρό του και τον βοήθησαν στα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει, σήμερα δεν ξέρουν που βρίσκεται και σε τι κατάσταση.

Σταμάτης Φασουλής, Σόφη Ζανίνου, Πωλίνα, είναι ορισμένοι από τους φίλους του που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον εντοπίσουν χωρίς αποτέλεσμα. Ανάμεσά τους και η Άννα Φόνσου η οποία για μια ακόμη φορά αποκάλυψε πως, μετά το Σπίτι του Ηθοποιού όπου τον φιλοξένησε για λίγο μετά την επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε, κυριολεκτικά τον έχει χάσει.

Μάλιστα, όπως είπε στο Μεσημέρι του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Λιάγκα, κάθε φορά που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, ο άνθρωπος-μυστήριο που τον προσέχει, την βρίζει και την απειλεί πως θα της κόψει τα πόδια!

Δείτε ακόμα:  Καίτη Γαρμπή: Κουκλάρα και χωρίς μακιγιάζ (φώτος)

Τα μόνα πράγματα που γνωρίζει η κ. Φόνσου είναι πως ζει μεταξύ Γλυφάδας και Βούλας, αφού αλλάζει συνέχεια σπίτια και τηλέφωνα κι ότι βρίσκεται στη ζωή. Τίποτα άλλο!

«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο», είχε δηλώσει στο star.gr ο άνθρωπος που τον φροντίζει, θέλοντας παράλληλα να παραμείνει ανώνυμος και διαψεύδοντας φήμες που ήθελαν τον καλλιτέχνη να έχει εισαχθεί σε γηροκομείο.

Δείτε ακόμα:  Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Δεν είμαι τύπος που κάνει πλάκα όλη μέρα»

Πριν από λίγους μήνες και ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο σκηνοθέτης που είχε συνεργαστεί μαζί του και υπήρξε στενός του φίλος, είχε πει:«Δυστυχώς με τον Γιώργο Μαρίνο δεν έχω καμία επαφή… έχει απομονωθεί! Δηλαδή, η κατάστασή του, είναι τέτοια που είναι δύσκολο να τον συναντήσεις! Από ό,τι μαθαίνω δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του και δεν γνωρίζει πολύ κοντινά του πρόσωπα…».

Ένα πραγματικό θρίλερ με άγνωστο τέλος αφού και οι ελάχιστοι συγγενείς του τους οποίους εντόπισε και ενημέρωσε η Άννα Φόνσου, δεν έχουν δείξει κάποιο ενδιαφέρον για την τύχη του κορυφαίου Έλληνα σόουμαν…

Δείτε ακόμα:  Τατιάνα Στεφανίδου: Μίνι απόδραση με το σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο (φώτο)

Πηγή: patkiout.gr