Νέα Μάκρη: Διαψεύδουν την καταγγελία για βιασμό οι τρεις κατηγορούμενοι – Τι αναφέρουν

Διαψεύδουν τις κατηγορίες για τον ομαδικό βιασμό οι τρεις άνδρες που καταγγέλθηκαν από 36χρονη  στη Νέα Μάκρη (Δείτε ΕΔΩ)

Η δικηγόρος τους κα Αναστασία Ασπρίδη, σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Κατόπιν των δημοσιευμάτων που έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορες ιστοσελίδες και μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρονται στην καταγγελία για τον βιασμό της 36χρονης γυναίκας την 17/09/2022 η οποία διαμένει στην Νέα Μάκρη Αττικής, από τρεις φερόμενους δράστες κατά συναυτουργία, δηλώνουμε ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, η προανάκριση είναι μυστική και συνεπώς αδυνατούμε να εκθέσουμε πραγματικά περιστατικά που αφορούν την υπόθεση.

Δηλώνουμε δε ότι πρόκειται περί σκευωρίας από την καταγγέλλουσα. Στο σύνολό της η καταγγελία είναι έωλη, καμία πράξη βιασμού και εξαναγκασμού σε σεξουαλική πράξη δεν υπήρξε, η καταγγέλλουσα δίδει μια διαστρεβλωμένη εικόνα των πραγματικών γεγονότων, και όλα αυτά θα αποδειχθούν στην πορεία από την προανάκριση.

Τα στοιχεία που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν την καταγγελία που έχει αναφέρει η 36χρονη, είναι αναληθή και σκοπό έχουν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και τις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές, όπως επί παραδείγματι ότι η καταγγέλλουσα ήπιε σε ποτήρι πορτοκαλάδα, και μετά είχε φρικτούς πόνους στο κεφάλι.

Δεν ήπιε πορτοκαλάδα αλλά μπύρα, δεν είχε πόνους και όταν έφυγε από το κατάστημα ΟΡΑΡ, ήταν σε απόλυτα φυσιολογική κατάσταση, οδήγησε το αυτοκίνητό της και μας προσκάλεσε στο σπίτι της, όπου μας οδήγησε η ίδια, και μάλιστα συνοδηγός ήταν ο ένας εξ’ ημών.

Κατόπιν τούτων αρνούμαστε και αποκρούουμε τις κατηγορίες που διατυπώνει η καταγγέλλουσα και δηλώνουμε ότι επιφυλάσσομεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας, προκειμένου να προστατέψουμε την τιμή και την αξιοπρέπειά μας καθώς και την προσωπικότητά μας η οποία επλήγη βαθύτατα στην μικρή κοινωνία της περιοχής της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα όπου διαμένουμε και έχουμε τις κοινωνικές επαφές μας από την ψευδέστατη και αναληθή καταγγελία της, και άμεσα θα απαντήσουμε με νόμιμα δικαστικά μέσα στην συκοφαντική δυσφήμηση μας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.