Νέα Μάκρη: Εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Μάτι για την υποστήριξη του Ν. Ανδρουλάκη – Ποιοι παραβρέθηκαν (φωτό)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ομιλία των Υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη για Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στο Ξενοδοχείο Μάτι στη Νέα Μάκρη. Η συζήτηση έγινε για το παρόν και το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής και για τις θέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για την επόμενη μέρα. Οι καλεσμένοι ομιλητές Παναγιώτης Βλάχος γραμματέας Επικοινωνίας ΚΙΝΑΛ και Στέφανος Ξεκαλάκης πρ.γραμματέας ΠΑΣΟΚ σχολίασαν βασικά θέματα της επικαιρότητας ενώ ανέλυσαν ποιο είναι το διακύβευμα για αυτήν την εκλογική διαδικασία.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Δωρεάν υποτροφίες ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης σε άνεργους δημότες από την Action Club Hellas

Στα κεντρικά πολιτικά θέματα: Πανδημία, Πολιτική Προστασία, Οικονομία, οι κυβερνήσεις του Μητσοτάκη αλλά και του Τσίπρα βρέθηκαν ανεπαρκείς, «η Δύναμη του Μητσοτάκη είναι ο φόβος ενός μεγάλου κομματιού της ελληνικής κοινωνίας, να μη ξανάρθει ο ΣΥΡΙΖΑ». Όσο αναφορά τα σύμβολα και όνομα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι απόφαση ενός Προέδρου, αλλά ενός θεσμικού συγκροτημένου κόμματος και των οργάνων του στο επόμενο συνέδριο του κόμματος το 2022. Ο Ανδρουλάκης έχει την πολιτική αυτονομία να συγκρουστεί με τα συμφέροντα που κρατάνε την Ελλάδα πίσω.

Δείτε ακόμα:  Παλλήνη: Μια βραδιά γεμάτη ιστορία την Τετάρτη (25/5)

Οι ερχόμενες εσωκομματικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Πλατεία της Νέας Μάκρης “Ρώτα”. Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν και έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση, τον Στέφανο Ξεκαλάκη και Παναγιώτη Βλάχο για την παρουσία τους και τις τοποθετήσεις τους καθώς και το ξενοδοχείο Μάτι για την φιλοξενία του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι κκ Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Χρήστος Στάμος, Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Βασίλης Τσακυργιάννης, Αλέξανδρος Ρέρρας Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σμέρος, οι πολιτευτές του ΚΙΝΑΛ Έρση Κόκκοτα, Σπύρος Βρεττός, Χρήστος Δραγώτης Μέλος Ν.Ε Ανατολικής Αττικής.

Δείτε ακόμα:  Αραφήνεια 2022: 400 “δελφίνια” κατέκλυσαν το Κολυμβητήριο της Ραφήνας (φωτό)

Την συζήτηση συντόνιζε ο Λάζαρος Καραούλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά του covid19.