Νέα Μάκρη: Καταγγελία από γονέα για απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού του ΚΤΕΛ που μεταφέρει μαθητές

Προβληματισμό και πολλά ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία γονέα σε βάρος οδηγού του ΚΤΕΛ που μεταφέρει μαθητές στη Νέα Μάκρη, ο οποίος φέρεται να “πέταξε” έξω από το λεωφορείο τρία 14χρονα παιδιά, σε απόσταση περισσότερη του ενός χιλιομέτρου από τη στάση, επειδή ο δρόμος είχε εμπόδια και βιαζόταν

Αναλυτικά στο μήνυμα που έστειλε στο irafina.gr, αναφέρει:

Ονομάζομαι Γκότσης Κυριάκος και είμαι γονέας ενός δεκατετράχρονου κοριτσιού που φοιτά στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:

Δείτε ακόμα:  Ξεκίνησε ο νέος κύκλος ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε Ραφήνα, Μαραθώνα, Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο & Παλλήνη

Χθες το μεσημέρι ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ οδηγός του ΚΤΕΛ που εκτελεί χρέη σχολικού, ( δρομολόγιο 4) αποφάσισε να αφήσει την ανήλικη μαθήτρια κόρη μου (δεν έχει κλείσει ακόμα τα 14) μαζί με άλλους 2 μαθητές του Γυμνασίου σε απόσταση μεγαλύτερη του χιλιομέτρου από την στάση (και ακόμη μεγαλύτερη για τους άλλους 2 μαθητές) επειδή ο δρόμος είχε εμπόδια και βιαζόταν.

Την πρώτη φορά προσπάθησε να κατεβάσει τους μαθητές αρκετά πιο πίσω, αυτοί αρνήθηκαν και τελικά τους κατέβασε και τους παράτησε επί της οδού Ονείρων πριν την συμβολή με την οδό 102 δίπλα στα καμμένα.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Μαραθώνα: Τι ισχύει για τις μαθητικές κάρτες στα ΚΤΕΛ

Σημειωτέον δε, ότι η κόρη μου, με πήρε στο τηλέφωνο μέσα από το σχολικό και ενώ μιλούσαμε με ανοιχτή ακρόαση για να ακούει και ο οδηγός, παρά την υπόδειξη που έκανα, να κάνει αναστροφή, αφού δεν μπορούσε να περάσει, και να φέρει το παιδί στην στάση της οδού 102 μέσω της Λ. Μαραθώνος, αυτός τα κατέβασε και τα παράτησε εκεί.

Σήμερα το πρωί πήγα στο Γυμνάσιο και ευχαριστώ θερμά την Διευθύντρια του Γυμνασίου για την στάση της για το περιστατικό και την βοήθειά της για την αναζήτηση του ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ οδηγού.

Δείτε ακόμα:  GNTM: Η Ραφαέλα από τη Νέα Μάκρη αποχώρησε και αυτό είναι το πρώτο μήνυμα – «καρφί»

Εμπιστευόμαστε τα ΑΝΗΛΙΚΑ παιδιά μας σε ανθρώπους που είναι άξιοι οδηγοί, για να τα μεταφέρουν από τα σπίτια τους στο σχολείο και πίσω, και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να υπάρχουν κάποιοι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ οδηγοί που να τα ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τέτοιου είδους.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου κατά του ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ – ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ οδηγού.