Νέα Μάκρη: Με έξοδα του Συλλ. Γονέων αντικαταστάθηκαν τα επικίνδυνα σίδερα στο 1ο Λύκειο

Με έξοδα του Συλλόγου Γονέων αντικαταστάθηκαν τα επικίνδυνα σίδερα στο 1ο Λύκειο Νέας Μάκρης, όπως και το βάψιμο του σχολείου

Όπως αναφέρουν, αν και είχαν στείλει δύο επιστολές στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μαραθώνα, δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση

Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

-Μετά από 2 επιστολές που στείλαμε στην τεχνική υπηρεσία με κοινοποίηση στον Δήμαρχο κο Τσίρκα και στο πρόεδρο δευτεροβαθμιας επιτροπής κο Μπατζέ στις 13/10/2021 με αριθμό πρωτοκόλλου 92 καθως και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους με αριθμό πρωτοκόλλου 100 προς την ίδια υπηρεσία με κοινοποίηση Δημάρχου ,κου Μπατζέ, Αντιδημάρχου παιδείας κου Σωτηρίου και Τεχνικής Υπηρεσίας κου Μπούσουλα αποφασίσαμε να επισκευάσουμε και να αντικαταστήσουμε τα σπασμένα κι επικίνδυνα σίδερα για τα παιδιά μας με έξοδα του Συλλόγου μας και την ευγενική προσφορά προσωπικής εργασίας του κου Γιώργου Δρακούλη, μέλος του ΔΣ, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

-Επίσης ευχαριστούμε τον επιστάτη του σχολείου μας κο Κυριάκο Χρυσομάλλη για το βάψιμο εξωτερικών τοίχων- γκράφιτι. Οι μπογιές επίσης αγοράστηκαν από τον Σύλλογο μας.

-Ακόμα έγινε συντήρηση και τοποθέτηση καινούριων λάστιχων περιμετρικά στον κήπο του σχολείου καθώς και προγραμματιστή για την σωστή λειτουργία του ποτιστικού με έξοδα του Συλλόγου μας και την προσφορά προσωπικής εργασίας του κου Παπούλια τον οποίο ευχαριστούμε πολύ!

-Και τέλος ύστερα από ενέργειες του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε το βάψιμο της Β’ αίθουσας πληροφορικής από τους ελαιοχρωματιστές του Δήμου και με μπογιές που είχαν αγοραστεί από το σχολείο μας.

Τις προσεχείς μέρες θα έχετε περαιτέρω ενημέρωση για τις επόμενες δράσεις μας.

Το ΔΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.